Ο μεγάλος τελικός του Big Brother ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής και ο Χάρης Βαρθακούρης υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό, τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και τη ψυχολόγο του reality, Ελπίδα Γεωργακοπούλου.

Στο πλατό βρισκόταν καλεσμένη και η Ραμόνα Μοροσάνου στην οποία ο παρουσιαστής έδωσε το λόγο να μιλήσει.

Ωστόσο, η μάσκα που φορούσε η παίκτρια έφευγε από τη θέση της κάτι που ενόχλησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και της έκανε παρατήρηση. «Μυτούλα μέσα!» της είπε και η πρώην παίκτρια του Big Brother έσπευσε να φτιάξει τη μάσκα που φορούσε.

Στην συνέχεια ο Χάρης Βαρθακούρης προχώρησε στην πρώτη σύνδεση με το σπίτι του Big Brother. Οι πέντε φιναλίστ,  Άννα Μαρία ψυχαράκη, Σοφία Δανέζη, Δημήτρης Πυργίδης, Ζακ Ιωαννίδης, Γρηγόρης Τσεκούρας, ήταν καθισμένοι στο κέντρο του καναπέ και όλοι μαζί άρχισαν να τραγουδάνε. «Σε μια ώρα θα έχουν όλα τελειώσει» τραγούδησαν οι πέντε συγκάτοικοι με μια φωνή.

Οι τηλεφωνικές γραμμές θα κλείνουν ανά διαστήματα – Η ανακοίνωση του Χάρη Βαρθακούρη

Το τελευταίο live του Big Brother ξεκίνησε και οι πέντε συγκάτοικοι που κατάφεραν να παραμείνουν στο σπίτι επί 112 μέρες σε λίγη ώρα θα μάθουν ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του επάθλου.

Ο Χάρης Βαρθακούρης υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό για τελευταία φορά και αφού συνομίλησε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και τη ψυχολόγο του reality, Ελπίδα Γεωργακοπούλου ενημέρωσε για τη διαδικασία της ψηφοφορίας η οποία θα αναδείξει το μεγάλο νικητή.

«Θα κλείνουν ανά διαστήματα οι τηλεφωνικές γραμμές. Θα σας ενημερώνω όμως εγκαίρως!» τόνισε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής και ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως οι γραμμές θα κλείνουν κατά την στιγμή των αποχωρήσεων. «Καμία ψήφος δεν πάει χαμένη!» σημείωσε ο παρουσιαστής.

Ξεκίνησε ο τελικός με υπονοούμενα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η μέρα που το «Big Brother» θα ρίξει αυλαία, έφτασε. Σε λίγη ώρα, το τηλεοπτικό κοινό θα γνωρίζει ποιος είναι ο μεγάλος νικητής.  Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Δημήτρης Πυργίδης, Σοφία Δανέζη, Ζακ Ιωαννίδης, Γρηγόρης Τσεκούρας είναι οι πέντε συγκάτοικοι ου κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό και η αγωνία τους για το ποιος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο έχει «χτυπήσει» κόκκινο.

Από τις 29 Αυγούστου μέχρι και σήμερα, 18 Δεκεμβρίου 2020, οι παίκτες μοιράστηκαν στιγμές, χαρές, γέλια, δάκρυα αλλά και πολλά νεύρα.  Ο ένας μετά τον άλλον έβλεπαν την πόρτα της εξόδου και απέμειναν 5 συγκάτοικοι οι οποίοι διεκδικούν το έπαθλο αφού ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Χάρης Βαρθακούρης φορώντας τα καλά του, εμφανίστηκε στο τελευταίο live του Big Brother και υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό, τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και τη ψυχολόγο του reality, Ελπίδα Γεωργακοπούλου.

«Επιτέλους έχουμε κοινό απόψε!» σχολίασε με ενθουσιασμό ο παρουσιαστής και τόνισε πως μετά από 112 μέρες θα βγει ο μεγάλος νικητής.  «Παρά την τεράστια εμπειρία σου ξέρω πως νιώθεις τη μεγάλη ένταση του τελικού» είπε ο Χάρης Βαρθακούρης στον Ανδρέα Μικρούτσικο και του έδωσε τηλεοπτική πάσα.  «Όχι» απάντησε με κάθε ειλικρίνεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος και «πάγωσε» τον Χάρη Βαρθακούρη.

Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε ακόμα μια προσπάθεια και είπε στον Ανδρέα Μικρούσικο πως είναι σίγουρος πως ανυπομονεί να μάθει ποιος συγκάτοικος είναι ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινό. Με εμφανή ανεβασμένη διάθεση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε πλάκα στον Χάρη απαντώντας αρνητικά ενώ λίγη ώρα μετά του είπε: «Τρελαίνομαι από ανυπομονησία».

Μετά από τόσα live στα οποία δεν υπήρχε παρουσία κοινού λόγω των περιοριστικών μέτρων, απόψε το βράδυ του τελικού όμως υπήρχε κοινό.  Συγκεκριμένα 12 πρώην συγκάτοικοι και οι συγγενείς των φιναλίστ βρίσκονται στο πλατό.

«Σήμερα τελειώνει το Big Brother της νέας εποχής, είναι Big Brother στην εποχή του κορονοϊού. Είναι ένα Big Brother που φοράει μάσκα κρατάει τουλάχιστον 2 μέτρα από την πραγματικότητα. Ευχαριστώ για το υπονοούμενο. Το πιάσατε» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούσικος.

ΠΗΓΗ