Τον Γιώργο Μαυρίδη είχε καλεσμένο ο Αντώνης Σρόιτερ στο Tik Talk, το βράδυ της Πέμπτης, ο οποίος συγκλόνισε με την εξομολόγησή του για τον κορονοϊό και πώς βίωσε την ασθένεια. Ο tattoo artist σχολίασε μεταξύ άλλων και το «κόψιμο» της εκπομπής πριν λίγο καιρό με θέμα τους συνωμοσιολόγους με καλεσμένο και τον Γρηγόρη Πετράκο. Το σχόλιο του Μαυρίδη έδωσε μια καλή πάσα στο Σρόιτερ για να εξηγήσει για πρώτη φορά τι συνέβη ακριβώς και γιατί η εκπομπή εκείνη δεν προβλήθηκε ποτέ στον «αέρα» του Alpha.

«Παρακολούθησα όλο αυτό που είχε γίνει με τους συνωμοσιολόγους, τους αρνητές του κορονοϊού και σου είπα, παρότι ήταν μια λάθος στιγμή εκείνη να βγει η εκπομπή γιατί ήταν στα ύψη τα κρούσματα, ότι ήταν λάθος για μένα που δεν την παίξατε. Τους κάνατε μάγκες! Δεν μπορούσα να το πιστέψω! Τους κάνατε να φαίνονται ότι είχαν δίκιο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

Για να απαντήσει ο δημοσιογράφος: «Χαίρομαι που το λες γιατί υπάρχουν ορισμένες στιγμές που καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και όταν υπάρχουν κάποιοι, που είναι πιο ειδικοί από εμάς, που σου λένε ότι υπάρχει περίπτωση σε έναν άνθρωπο να κάνεις κακό, εκεί πρέπει να αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό σου ή τις προσωπικές σου απόψεις και να ακολουθείς αυτό που σου λένε οι επιστήμονες. Κάτι τέτοιο έπραξα εγώ τότε… Σωστό, λάθος δεν ξέρω, αλλά αυτό με συμβούλευσαν να κάνω και αυτό έκανα».

ΠΗΓΗ