Ο ενωμοτάρχης Προύσαλης και η Ρίζω άφησαν για λίγο το Διαφάνι και τις «Άγριες Μέλισσες» και βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» σε μια συνέντευξη με πολλές χιουμοριστικές στιγμές.

Ο Γιώργος Σουξές και η Ελένη Καρακάση έκαναν την εμφάνιση τους στο πρωινό του Ant1 και από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν φάνηκε ότι έχουν ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση και οι ατάκες έπεσαν… βροχή.

Μια όμως ξεχώρισε και προκάλεσε κύμα γέλιου τόσο ανάμεσα στους δυο ηθοποιούς των «Άγριων Μελισσών» αλλά και στην παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά.

«Τρελαίνομαι για παρμεζάνα», είπε ο Γιώργος Σουξές και εξομολογήθηκε ένα περιστατικό: «Με κάλεσαν σε μια πρεμιέρα στο Εθνικό Θέατρο. Είχαν μπουφέ και στη γωνία είχε μια παρμεζάνα που έκοβες με ένα μικρό μαχαιράκι. Μου έλεγε η παρμεζάνα “Πάρε με! Πάρε με”! Απλώνω μια ωραία πετσετούλα και πήρα όλο το κομμάτι στο σπίτι. Με κοίταζε ο σερβιτόρος, τον κοίταζα κι εγώ».

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά τότε σηκώθηκε και κατευθύνθηκε στο ψυγείο της εκπομπής και άρχισε να ψάχνει για παρμεζάνα. Η παρουσιάστρια εντόπισε το αγαπημένο τυρί του ηθοποιού και στην συνέχεια του το πρόσφερε με αποτέλεσμα η Ελένη Καρακάση να πετάει «καρφιά» στον συμπρωταγωνιστή της για το γεγονός ότι έκανε την παρουσιάστρια να φύγει από το πλατό.





ΠΗΓΗ