Ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να μην είναι στο τιμόνι της παρουσίασης του «Survivor» καθώς θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και επιθυμεί να είναι στο πλευρό της αγαπημένης του συζύγου, Χριστίνας Μπόμπα.

Ο Γιώργος Λιανός, το πρωί της Δευτέρας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Open, «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων τόνισε πως γνώριζε αρκετό καιρό την απόφαση του Σάκη Τανιμανίδη.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω ότι θα πάω στον Άγιο Δομίνικο. Τώρα, όσον αφορά τον ρόλο και τα λοιπά, φαντάζομαι πως σήμερα θα μάθω τις τελικές λεπτομέρειες. Γνώριζα εδώ και καιρός πως ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα παρουσιάσει το Survivor, απλά ήταν πολύ νωρίς και σε μένα του είχε ξεφύγει νομίζω η εγκυμοσύνη. Είναι δύσκολή απόφαση αλλά αυτό ο Σάκης το ζει πρώτη φορά και νομίζω πως καλά κάνει και το σκέφτεται».

«Όλο το θέμα της παραγωγής του Survivor είναι επτασφράγιστο μυστικό. Δεν έχω μάθει τίποτα. Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση για το τι γίνεται, αν έχουν βρει παίκτες και εάν φεύγουμε για τον Άγιο Δομίνικο» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός.

ΠΗΓΗ