Μια ακόμα στιγμή έντασης σημειώθηκε στο πλατό του «My Style Rocks» ο οποίος μάλιστα ήταν γεμάτος από ατάκες… φωτιά.

Το απόγευμα της Τετάρτης, Τζένη Γεωργιάδου και Έρη Λώλη ήρθαν σε σύγκρουση μπροστά σε κριτές, συμπαίκτες και την παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη με αφορμή ένα σκηνικό το οποίο είχε γίνει στα παρασκήνια ορισμένες ώρες νωρίτερα.

Η Έρη Λώλη βαθμολόγησε το look της Τζένης Γεωργιάδου με 1 και τότε η Κατερίνα Στικούδη ρώτησε αν έχει συμβεί κάτι μεταξύ τους.

«Ναι έχει γίνει. Χθες είχαμε μια διαφωνία. Επειδή είχα μια διαφωνία δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι αντικειμενική στις βαθμολογίες μου. Το έχω αποδείξει και στο παρελθόν αυτό. Ο Μηνάς, η Έρη και η Κάτια υποστηρίζονται πάρα πολύ βαθμολογικά μεταξύ τους. Ο Μηνάς δίνει πολλά 4 στην Έρη σε εικόνες που για μένα δεν αξίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζένη Γεωργιάδου.

Τότε η Έρη Λώλη, φανερά ενοχλημένη την διέκοψε και της απάντησε.

«Είπες ότι στιλιστικά είμαι ένα τίποτα, ότι δεν αξίζω. Μου το είπες στα μούτρα και μου είπες απορώ ποιος σε έχει στην εκπομπή. Ήταν όλοι μπροστά. Είσαι ένα τίποτα μου είπες» ανέφερε η Έρη Λώλη.

«Λες ψέματα. Είσαι ψεύτρα. Στιλιστικά δεν ξέρω γιατί είσαι ακόμη εδώ, αυτό είπα. Μην λες ψέματα.», της απάντησε η Τζένη.

«Νομίζεις ότι είσαι σε κάποιο βάθρο; Τι ακριβώς αισθάνεσαι για να έρθεις να πεις σε εμένα ότι είμαι στιλιστικά ένα τίποτα; Σε τι θέση νομίζεις ότι είσαι για να με κρίνεις στιλιστικά; Είμαστε ίσα και όμοια όλοι εδώ πέρα; Κρίνεις το φορμάτ; Τους κριτές και θα μου πεις ότι είμαι ένα τίποτα;», συνέχισε να λέει η Έρη.

ΠΗΓΗ