Μια φράση της Ιωάννας Τούνη σε συνέντευξη που παραχώρησε προκάλεσε σάλο αντιδράσεων. Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» ανέφερε σε συνέντευξη της στη Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα On Time, σχετικά με το επίδομα των 800 ευρώ πως «οι τεμπέληδες χαίρονται» που τα παίρνουν.

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο.

Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Ωστόσο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η Ιωάννα Τούνη, μέσω Instastories που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέφερε πως η δημοσιογράφος έκανε κολάζ στην συνέντευξη.

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 έβγαλε στον «αέρα» το ηχητικό της επίμαχης συνέντευξης.

«Κανένας γιατρός δεν σου δίνει βεβαίωση ότι για 7 μήνες αν έχεις περάσει COVID-19 δεν μπορείς να ξανακολλήσεις. Είναι σοβαρό αυτό», σχολίασε αρχικά η Φαίη Σκορδά και για την δήλωση για τους τεμπέληδες σημείωσε: «Δεν είχε κανένα λόγω να κάνει τέτοιου είδους τοποθέτηση. Είναι ύβρεις στη σημερινή εποχή να τοποθετηθείς σε ένα τέτοιο θέμα. Πόσο μάλλον όταν έχεις ένα εισόδημα Α».





ΠΗΓΗ