Η δοκιμασία με τους… υπερκατασκόπους έβγαλε πέντε νικητές όπως είπε και η Βίκυ Καγιά αλλά ο ένας από αυτούς αποχώρησε από τον διαγωνισμό μόδας χωρίς να καταφέρει να φτάσει στον μεγάλο τελικό της Τρίτης.

Πρώτος στον τελικό πέρασε ο Αιμιλιάνο, ενώ τον ακολούθησε η Παρασκευή και ο Ηρακλής.

Τις δύο χειρότερες – συγκριτικά με τις υπόλοιπες- επιδόσεις είχαν ο Ανδρέας και ο Έντουαρντ, με τον δεύτερο ν’ αποχωρεί λίγο πριν φτάσει στην «πηγή».

«Το ότι μείνατε τελευταίοι δε σημαίνει ότι είχατε τις χειρότερες φωτογραφίες γιατί όλοι σας τα κάνατε τέλεια. Δεν υπάρχουν χειρότερες φωτογραφίες. Έτσι αποφασίσαμε να δούμε τις φωτογραφίες σας αισθητικά. Είστε μοντελάρες, είστε κούκλοι, έχετε όλο το μέλλον μπροστά σας. Ένας όμως μόνο θα βρεθεί στον τελικό του GNTM και αυτός είναι… ο Ανδρέας! Έντουαρντ, συγχαρητήρια είσαι μαχητής μεγάλος! Είσαι πάρα πολύ κούκλος και πάρα πολύ καλός και πολύ εντάξει παιδί! Πήγαινε να δεις τι σε περιμένει έξω και έλα να μου πεις!» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά. «Δεν πέτυχα τον πιο βασικό στόχο μου. Δεν πήγα στον τελικό», είπε αποκαρδιωμένος ο Έντουαρντ και αποχαιρέτησε το όνειρό του για πάντα.

Ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 θα προβληθεί σήμερα Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00 μέσα από το Star. Η «χρυσή τετράδα», που προκρίθηκε για τον τελικό αποτελείται από τον Αιμιλιάνο, τον Ηρακλή, τον Ανδρέα και το μοναδικό κορίτσι που απέμεινε, την Παρασκευή.

ΠΗΓΗ