Μια ανάσα από το μεγάλο τελικό του GNTM 3 βρίσκονται οι πέντε καλύτεροι του φετινού διαγωνισμού του Star Channel. Τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα διεκδικούν τον τίτλο και το έπαθλο. Παρασκευή, Ηρακλής, Αιμιλιάνο, Ανδρέας και Έντουαρντ είναι οι πέντε φιναλίστ οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια ακόμα απαιτητική δοκιμασία κατά την οποία μεταμορφώθηκαν σε κατασκόπους.

Στο τέλος της δοκιμασίας, οι πέντε καλύτεροι βρέθηκαν στο πλατό του GNTM και για έναν τους ήταν η τελευταία φορά.

Με την απουσία του Άγγελου Μπράτη να είναι αισθητή και να ξαφνιάζει τους διαγωνιζόμενους, το άγχος κυριάρχησε στο πλατό. Η Βίκυ Καγιά υποδέχθηκε τους παίκτες και τους ανέφερε βότι είναι πολύ περήφανη με την εξέλιξή τους αποκαλώντας τους «συναδέλφους», ενώ στην συνέχεια τους ξάφνιασε με την ανακοίνωση τους που αφορούσε την καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας του ημιτελικού.

«Ήσασταν καταπληκτικοί. Υπήρχε μια σκέψη σήμερα να μη φύγει κανείς, όμως επειδή έχει γίνει μια φορά σε αυτή τη φάση του διαγωνισμούς δεν μπορούμε να το επαναλάβουμε γιατί πρέπει να τελειώσουμε κάποια στιγμή παιδιά. Πρέπει κάποια στιγμή να πάμε στον τελικό, να πέσουν αυτά τα κομφετί από το ταβάνι!», είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια και κριτής και τους ενημέρωσε πως δεν θα δοθεί καλύτερη φωτογραφία.

«Το σίγουρο είναι ότι κάποιος από εσάς σημαίνει δε θα προχωρήσει στον τελικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πολλά γιατί είστε και οι πέντε νικητές και δε σας το λέω για να σας παρηγορήσω», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά.





ΠΗΓΗ