Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς (γκαζάκια) στην είσοδο του σπιτιού του, στην Κηφισιά. Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ενώ υπήρξαν φθορές στην είσοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 19.50, γυναίκα η οποία δήλωσε ότι είναι η σύζυγος του κ. Μπογδάνου κάλεσε στο κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. και ενημέρωσε για ισχυρή έκρηξη στο αυτοκίνητο του βουλευτή, έξω από το σπίτι τους στην Κηφισιά.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί κάτω από το αυτοκίνητό του, ενώ τη φωτιά βοήθησαν να σβηστεί γείτονες με πυροσβεστήρες, πριν επεκταθεί.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα άνδρες του ΤΕΕΜ (σ.σ. Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών) οι οποίοι και συλλέγουν υπολείμματα για περαιτέρω ανάλυση.    Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Κ. Μπογδάνος για την τρομοκρατική επίθεση : «Δεν θα νικήσουν και δεν θα φοβίσουν»

«Οι τραμπούκοι εχθροί της φιλελεύθερης Δημοκρατίας για άλλη μια φορά έκρυψαν τα άνανδρα πρόσωπά τους πίσω από θρασύδειλες επιθέσεις. Όχι μόνον απέναντι στους αντιπάλους τους, αλλά απέναντι και στις οικογένειές μας», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος για την τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι του και πρόσθεσε: «Δεν θα νικήσουν και δεν θα φοβίσουν. Ούτε αυτοί, αλλά ούτε και οι διαχρονικοί πολιτικοί υποστηρικτές τους».

Δήλωση για τη τρομοκρατική επίθεση κατά του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου, έκανε ο  Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωποσ Χρήστος Ταραντίλης :

“Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου δέχθηκε σήμερα διπλή επίθεση στο σπίτι και το αυτοκίνητό του. Επικοινώνησα εκ μέρους της κυβέρνησης με τον βουλευτή και του εξέφρασα τη συμπαράστασή μου. Η πολιτεία θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Η τρομοκρατία και οι υποστηρικτές της δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία.”

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr





ΠΗΓΗ