Δεν ήταν λίγες οι φορές που μια μητέρα δύο παιδιών έκανε σεξ με ένα 15χρονο αγόρι, οι γονείς του οποίου της είχαν προσφέρει βοήθεια στη διάρκεια του lockdown. Μάλιστα, ενώ βρισκόταν στη φυλακή, η γυναίκα απέκτησε πρόσβαση σε κινητό τηλέφωνο και βομβάρδισε τον έφηβο με μηνύματα, παρακαλώντας τον «να μείνει δίπλα της».

Η 26χρονη Λόρα Μπάρντσλεϊ ήρθε κοντά με την οικογένεια του νεαρού όταν η μακροχρόνια σχέση με τον σύντροφό της διαλύθηκε. Την περίοδο αυτή ανέπτυξε σεξουαλικές σχέσεις με το αγόρι, στο οποίο έστελνε ερωτικά μηνύματα. Του έλεγε σε αυτά πόσο τον αγαπούσε, είχε μαζί του ραντεβού σε μια παμπ και όταν εκείνος έλειπε σε διακοπές, του έγραψε αρκετά ερωτικά γράμματα.

Η γυναίκα αναζήτησε στο Google και τους όρους «σεξ χωρίς προστασία» και «χάπι της επόμενης ημέρας» πριν από μια συνάντηση σε ξενοδοχείο και σε μια περίπτωση γείτονας είδε το ζευγάρι να φιλιέται με πάθος από το παράθυρο της κουζίνας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Η διάρκειας 4 μηνών σχέση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του αγοριού βρήκε τα ερωτικά γράμματα, την ώρα που καθάριζε το δωμάτιό του. Το αγόρι στην αρχή αρνήθηκε να μιλήσει για τη σχέση, αργότερα όμως είπε την αλήθεια.

Παρά το γεγονός ότι συνελήφθη, η Μπάρντσλεϊ συνέχισε να κυνηγά το αγόρι και, ενώ ήταν στη φυλακή, του έστελνε μηνύματα, παρακαλώντας τον να «μείνει κοντά της».

Βρετανικό δικαστήριο καταδίκασε τη γυναίκα σε φυλάκιση 6 ετών μετά την ομολογία της.

Η σχέση τους ξεκίνησε τον περσινό Ιούνιο, όταν η οικογένεια του αγοριού πρόσφερε «στήριξη» στη γυναίκα και τα παιδιά της λόγω της κρίσης με τον κορονοϊό.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε πως η μητέρα του βρήκε τα ερωτικά γράμματα στις 3 Σεπτεμβρίου, έκανε αντίγραφα και ειδοποίησε τον σύζυγό της. Στο παλτό του αγοριού που είχε κρεμάσει στο χωλ βρήκε προφυλακτικά.

Προειδοποίησε τον γιο της να μείνει μακριά της, αλλά αργότερα το ίδιο βράδυ, μετά από έναν καβγά, ο έφηβος έφυγε από το σπίτι και πήγε σε ένα ξενοδοχείο με την ερωμένη του. Όταν η αστυνομία άρχισε να ερευνά την υπόθεση, η Μπάρντσλεϊ έστειλε μηνύματα στο αγόρι, λέγοντάς του «να μείνει πιστός στην ιστορία» και «να ξεφορτωθεί τα γράμματα» και «να διαγράψει όλα τα μηνύματα».

Στις 11 Σεπτεμβρίου συνελήφθη αλλά αρνήθηκε ότι έκανε σεξ με το αγόρι, το οποίο επίσης αρνήθηκε αρχικά να δώσει κατάθεση. Αφέθηκε ελεύθερη με τον όρο να μην επικοινωνήσει μαζί του, κάτι που δεν τήρησε. Συνελήφθη και πάλι όταν διαπιστώθηκε ότι ο έφηβος έλειπε από το σχολείο και ένας αστυνομικός τους είδε μαζί. Και πάλι αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση και τον όρο να μην επικοινωνήσει μαζί του. Τελικά συνελήφθη οριστικά στις 15 Φεβρουαρίου και ένα κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στο κελί της την επόμενη ημέρα.



ΠΗΓΗ