Το betshop.gr Μεγάλος Χορηγός του πολλά υποσχόμενου σφυροβόλου Χρήστου Φραντζεσκάκη στη «βολή» προς τις παγκόσμιες διακρίσεις!

Όση σωματική δύναμη χρειάζεται να ρίξεις μακριά τη σφύρα και να καταρρίψεις τις ανώτερες επιδόσεις σου, άλλη τόση -ψυχική- απαιτείται για να ξεπεράσεις τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Ο χαρισματικός Χρήστος Φραντζεσκάκης διαθέτει εξαιρετικό επίπεδο τεχνικής και σπουδαίο ταλέντο, που τον βοηθούν να ξεδιπλώσει τις απεριόριστες δυνατότητές του. Με επιμονή και πάθος διεκδικεί τα όνειρά του, προσπαθώντας να ξεπεράσει τον εαυτό του σε κάθε αγώνα, βολή με βολή. Φέτος, το betshop.gr, όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου, βρίσκεται δίπλα στον ταλαντούχο Έλληνα αθλητή της σφυροβολίας ως Μεγάλος Χορηγός, δίνοντάς του επιπλέον ώθηση για τη χρυσή… βολή του!

O 20χρονος σφυροβόλος από τα Χανιά αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες ολυμπιακής διάκρισης της Ελλάδας, σύμφωνα με τους ειδικούς του αθλήματος, έχοντας στο πρόσφατο ιστορικό του ένα σερί μεγάλων επιδόσεων με Πανελλήνια και διεθνή ρεκόρ, πολλά μετάλλια και βολές πάνω από τα 76 μέτρα, ώστε να συναγωνίζεται επάξια τους κορυφαίους του κόσμου. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης έχει διανύσει μια εντυπωσιακή διαδρομή προς τις διακρίσεις, όπου τα καθημερινά εμπόδια και οι προκλήσεις που καλείται να ξεπεράσει, του δίνουν την απαιτούμενη αθλητική ωριμότητα και το κίνητρο για την επίτευξη των στόχων του.



ΠΗΓΗ