Πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια και ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στον αγώνα ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ με στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Η προημιτελική φάση των Κυπέλλων Ευρώπης ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα. Βγαίνουν οι 12 ομάδες που θα συνεχίσουν στα ημιτελικά και θα διεκδικήσουν τα 3 τρόπαια, του Champions League, του Europa League και του Conference League.

Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ, απέκτησαν μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση, μετά τις εκτός έδρας νίκες τους με 3-1, κόντρα στην Τσέλσι και την Μπενφίκα αντίστοιχα.Η Μπάγερν θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στην Ισπανία από τη Βιγιαρεάλ. Τη νίκη με 1-0 πήρε και η Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο ματς, στην έδρα της, κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Απόψε (22:00) διεξάγονται οι αγώνες Μπάγερν-Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι και αύριο (22:00) τα παιχνίδια Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ-Μπενφίκα. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για καθέναν από τους 4 προημιτελικούς αγώνες του Champions League.



ΠΗΓΗ