Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» κυνηγούσαν ένα… θαύμα μετά την ήττα 3-1 στο πρώτο ματς, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη 1-0, αλλά τελικά πλήρωσαν την κατάρρευση στα τελευταία λεπτά στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Το έργο που είχε μπροστά του ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Οι Πειραιώτες χρειάζονταν τρία τέρματα για να έχουν ελπίδες μιας τεράστιας ανατροπής, κατάφεραν να βρουν το πρώτο λίγο μετά το δεύτερο μέρος με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί (51’), προκάλεσαν και πάλι σοβαρά προβλήματα στους «κανονιέρηδες», όμως, τελικά το «συγκρότημα» του Πέδρο Μαρτίνς πλήρωσε την κατάρρευση που έδειξε στα τελευταία λεπτά του πρώτου αγώνα.

Πάντως, αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο και η δεύτερη συνεχόμενη με τον Πορτογάλο τεχνικό στην άκρη του πάγκου. Ωστόσο, οι Άγγλοι κατάφεραν να πάρουν το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Europa League και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας έμειναν στους «16» της διοργάνωσης με αποκλεισμό από μία ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας.



ΠΗΓΗ