Για την εμπειρία της συμμετοχής στην ταινία «Ταξίδι στα Αστέρια» μίλησε αποκλειστικά στο CNN Greece o Γιώργος Γάλλος, που πρωταγωνιστεί μαζί με πλειάδα καταξιωμένων ηθοποιών.

Το «Ταξίδι στα Αστέρια», σε σενάριο και σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα, αφηγείται μέσα από αυτοτελή κινηματογραφικά «επεισόδια» την εκατόχρονη ιστορία του μπασκετικού τμήματος του Παναθηναϊκού. Από την ίδρυσή του στις αρχές του 20ού αιώνα από τον Απόστολο Νικολαΐδη, μέχρι την κατάκτηση έξι πανευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στα τέλη του και στις αρχές του 21ου, οι θεατές της ταινίας θυμούνται, αλλά και μαθαίνουν όλες τις πτυχές της ιστορίας του συλλόγου, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να κοιτάξουν «πίσω από τις κλειστές πόρτες».

«Διαβάζοντας το σενάριο ανακάλυψα ότι με αφορμή τα 100 χρόνια της μπασκετικής πορείας αυτού του τεράστιου συλλόγου, η ταινία θέλει να μιλήσει για την έννοια της αφοσίωσης, της πίστης στους στόχους μας και πως μέσα από αυτά μπορεί κανείς να ταξιδέψει μέχρι τα αστέρια. Ο Παναθηναϊκός με οδηγό την οικογένεια Γιαννακόπουλου, το κατάφερε», δηλώνει ο Γιώργος Γάλλος, ενώ στέκεται στον κεντρικό σκοπό του σκηνοθέτη: «Ο σκηνοθέτης Χρήστος Δήμας πίστεψε στην σημαντικότητα της πίστης σε αυτό που ονομάζεται “σκοπός” και εμπιστεύτηκε ικανούς συνεργάτες για να μπορέσουν, όλοι μαζί, να εκπληρώσουν ο καθένας το δικό του ταξίδι προς αυτό που ονειρεύεται. Θέλει να μιλήσει για την ομαδικότητα, για την επιμονή, για τη συνεργασία και για την αφοσίωση σε αυτό που πιστεύουμε και επιθυμούμε».ΠΗΓΗ