Ανακοίνωση για τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες του Λιμενικού με την κατάσχεση τόνων ναρκωτικών εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Νέα Πλεύση.

«Οι συνεχόμενες μεγάλες επιτυχίες του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στην πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος στον τομέα των ναρκωτικών το τελευταίο διάστημα, καταδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ότι το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και τα στελέχη του έχουν το απαραίτητο ποιοτικό υπόβαθρο να αντιμετωπίσουν με επιτυχία οποιαδήποτε αποστολή τους ανατίθεται, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Αυτό που χρειάζεται, από την πλευρά της πολιτείας, είναι να αντιληφθεί την υπεραξία που θα δημιουργήσει η περαιτέρω ενίσχυση του Σώματος, με νέες προσλήψεις και πέραν της σημερινής αυθαίρετης και κατά παράβαση νόμου μειωμένης οργανικής σύνθεσης, καθώς και υλικοτεχνικής υποδομής και μέσα.Σε κάθε περίπτωση όμως οι τελευταίες αλλεπάλληλες επιτυχίες οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στο σύνολο των στελεχών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ που προτάσσουν το αίσθημα ευθύνης βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή», επισημαίνεται ακόμη.

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους όσους συνέβαλλαν, είτε επιχειρησιακά, είτε υποστηρικτικά και σε αυτή την τεράστια επιτυχία», καταλήγει η ανακοίνωση.



ΠΗΓΗ