Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το τουρνουά γρήγορου σκακιού (RAPID) για στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 η Τοπική Διοίκηση Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε συνεργασία με την Αθλητική Σκακιστική Ακαδημία Λάρισας, διοργάνωσε με επιτυχία στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, τουρνουά γρήγορου σκακιού (RAPID) Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Το τουρνουά διεξήχθη σε ευχάριστο κλίμα όπου εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, αναπτύχθηκε και το πνεύμα φιλίας και αλληλοσεβασμού μεταξύ των συμμετεχόντων και τον Σωμάτων που εκπροσωπούν. Μετά την λήξη, στους τρείς πρώτους της κατάταξης απονεμήθηκαν μετάλλια, ενώ έγινε και ανταλλαγή αναμνηστικών μεταξύ του Προέδρου της Τοπικής μας κ. Καλαμπούκα Αχιλλέα και του Προέδρου της Α.Σ.Α. Λάρισας κ. Δριστέλλα Νικόλαου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας Α/Δ΄ κ. Σιμούλη Χρήστο για την παραχώρηση του χώρου και την στήριξη του, αλλά και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Α.Σ.Α. Λάρισας για την συνεργασία και πραγματοποίηση αυτού του τουρνουά.

«Servo per amikeco»
«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Για την Τ.Δ. Λάρισας
Ο πρόεδρος, Αχιλλέας Καλαμπούκας
Η γ. γραμματέας, Αφροδίτη ΛιάκουΠΗΓΗ