Στην προσαγωγή τριών ατόμων προκείμενου να εξεταστούν για την υπόθεση της δολοφονίας της 22χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, προχώρησαν στελέχη του λιμενικού σώματος. Οι αρχές εκτιμούν πως το “κλειδί” για τη σύλληψη του δράστη βρίσκεται στις προσωπικές επαφές της άτυχης φοιτήτριας και για αυτό, έχει ζητηθεί από την πρώτη στιγμή η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Στο πανεπιστήμιο που φοιτούσε το θύμα έχει προκληθεί αναβρασμός, με τους φοιτητές να μην μπορούν να κατανοήσουν, τι ώθησε τον δράστη στην αποτρόπαια ενέργεια του. Φοιτητές στο νησί της Ρόδου μιλούν για ένα ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο που δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα και δηλώνουν σοκαρισμένοι για τον θάνατο της 22χρονης.

Η σορός της άτυχης κοπέλας βρέθηκε σε απομακρυσμένη θαλάσσια περιοχή στη Λίνδο. Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε έκανε λόγο για σημάδια στραγγαλισμού στο λαιμό της. Κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών του λιμενικού έχει μεταβεί στο σημείο, ενώ με κάθε τρόπο θα συνδράμει στις έρευνες και η ΕΛ.ΑΣ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι λιμενικοί έχουν στα χέρια τους βιντεοληπτικό υλικό από τις τελευταίες στιγμές στη ζωή της κοπέλας, στο οποίο μάλιστα αποτυπώνεται και ένα ακόμη άτομο. Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, να υπάρξουν εξελίξεις στη μυστηριώδη αυτή υπόθεση, ακόμη και εντός της ημέρας.

Πηγή: newpost.grΠΗΓΗ