Ραγίζουν καρδιές με τα τελευταία λόγια της 44χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από το σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στη Μάνη, μπροστά στην κόρη τους.

Σύμφωνα με την αδερφή της, η 44χρονη, τη στιγμή που ο σύζυγός της την κυνηγούσε με την κυνηγετική καραμπίνα, φέρεται να είπε στην κόρη της:  «Δε θα αφήσω κοριτσάκι μου να σκοτώσει εσένα. Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα για να λυτρωθείτε εσείς».

Αυτό αποκάλυψε το νεαρό κορίτσι στη θεία της, η οποία μιλώντας στο STAR,  είπε ότι η αδερφή της «ήταν μια εξαιρετική κοπέλα και αγαπούσε τα παιδιά της… (Ο σύζυγός της) δεν την άφηνε να μας βλέπει».

Η ίδια ανέφερε επίσης ότι ο γαμπρός της είχε μελετήσει το πώς θα «ξεφορτωθεί» τη σύζυγό του και ότι σκεφτόταν «είτε να την κλείσει σε ψυχιατρείο, είτε να τη χωρίσει είτε να τη σκοτώσει». Φέρεται να έλεγε σε όλους για το πώς θα την βγάλει από τη μέση.

Όπως αποκάλυψε η αδερφή της 44χρονης, οι τσακωμοί ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί και ο κατηγορούμενος είχε στην κατοχή του, τόσο στο σπίτι όσο και στο μαγαζί που διατηρούσε, τρεις καραμπίνες και φυσίγγια.

«Η αδερφή μου ήθελε να πάει στην αστυνομία. Αλλά εκεί είναι ο γνωστός του γνωστού και φοβόταν», ανέφερε χατακτηριστικά, κάνοντας έκκληση προς όλες τις γυναίκες που βιώνουν ανάλογες καταστάσεις να τολμούν και να μιλούν για ανάλογα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζουν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από