Τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με τα δώρα, είτε αυτά που κάνουμε είτε αυτά που λαμβάνουμε. Είναι η περίοδος του χρόνου που ανταμείβουμε τους εαυτούς μας για όλη τη σκληρή δουλειά που ρίξαμε το έτος που μας φεύγει. Αναμφισβήτητα ο τεχνολογικός εξοπλισμός έχει την τιμητική του στην λίστα με τα πράγματα που θέλουμε να αγοράσουμε. Και πιο συγκεκριμένα ένα καλό λάπτοπ το οποίο θα είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε όλες μας τις ανάγκες, και να μας χαρίσει ατελείωτες ώρες δημιουργικής απασχόλησης και διασκέδασης, κάτι που όλοι μας ανεξαιρέτως έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη αυτές τις μέρες.

Όταν σκεφτόμαστε λάπτοπ η πρώτη μας σκέψη πάει κατευθείαν στη σειρά λάπτοπ της Huawei, καθώς πρόκειται για μία εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, κορυφαία ποιότητα κομψό design και απίστευτες τιμές σε όλα τα προϊόντα της. Πρόσφατα ο κινεζικός τεχνολογικός κολοσσός έχει παρουσιάσει δύο premium μοντέλα της σειράς, το Matebook X και το Matebook 14 που έχουν κάνει ήδη μεγάλη εντύπωση στην αγορά.

Η Huawei αποδεικνύει ότι παραμένει πιστή στις προαναφερθείσες αξίες της αφού και τα δύο μοντέλα είναι υπέρκομψα, διαθέτουν πρωτοποριακά τεχνολογικά χαρακτηριστικά και μπορεί να τα βρει κανείς σε συμφέρουσα τιμή πάντα σε σχέση με την κατηγορία τους. Τόσο το εξαιρετικά ελαφρύ Huawei MateBook X με οθόνη αφής όσο και το ιδιαίτερα ανθεκτικό Huawei MateBook 14 είναι ιδανικά για τον επαγγελματία που βρίσκεται συνεχώς εν κινήσει, τον φοιτητή που χρειάζεται ένα δυνατό και αξιόπιστο εργαλείο για καθημερινή χρήση, τον μαθητή που έχει πλέον εξοικειωθεί με την τηλε-εκπαίδευση αλλά και τον απλό χρήστη που επιθυμεί μόνιμη συνδεσιμότητα με γρήγορες επιδόσεις, αφού και τα δύο μοντέλα επιτρέπουν την συνδεσιμότητα μεταξύ laptop και smartphone με ένα άγγιγμα.

Με οθόνη FullView, ισχυρό επεξεργαστή, premium design, προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και νέες δυνατότητες Multi-screen Collaboration δεν θα σας απογοητεύσουν πότε αφού είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν σε όλες σας τις απαιτήσεις: παρακολουθήστε ταινίες, παίξτε τα πιο απαιτητικά παιχνίδια και τρέξτε τα αγαπημένα σας προγράμματα σαν να μην υπάρχει αύριο.

HUAWEI MateBook X: με οθόνη αφής και λεπτό όσο μια σελίδα Α4

Οι απαιτητικότεροι επαγγελματίες θα προτιμήσουν το λεπτό, μεταλλικό, ελαφρύ και ιδανικό για επαγγελματική χρήση MateBook X. Διαθέτει οθόνη 3K Infinite FullView Display, χωρίς πλαίσιο, για βέλτιστη εμπειρία χρήσης και εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, λειτουργεί και ως οθόνη αφής, υποστηρίζοντας λειτουργίες που συναντά κανείς κυρίως σ’ ένα smartphone.

Μπορεί να φαίνεται ευαίσθητο αλλά το HUAWEI MateBook X είναι ένα πραγματικό θηρίο που ενδεικνύεται για καθημερινή χρήση αφού διαθέτει επεξεργαστή Intel® Core™ 10ης γενιάς. Το πληκτρολόγιο, καθώς και το σύστημα ήχου, το οποίο διαθέτει τέσσερα ηχεία, για μέγιστη ισχύ είναι αισθητά πιο βελτιωμένο σε σχέση με τα λάπτοπ της προηγούμενης γενιάς

Ένα από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει ωστόσο είναι η λειτουργία Multi-screen Collaboration που επιτρέπει την ταυτόχρονη διασύνδεση πολλαπλών συσκευών. Ο χρήστης μπορεί να χειρίζεται και το PC και το smartphone μέσω της ίδιας οθόνης, να πραγματοποιεί video-κλήσεις ή απλές τηλεφωνικές κλήσεις στον υπολογιστή, να μεταφέρει αρχεία μεταξύ των συσκευών ή να επεξεργάζεται στο PC αρχεία που ήταν αποθηκευμένα στο smartphone.

Huawei MateBook 14: ευέλικτο, αξιόπιστο, πανίσχυρο

Για όσους αναζητούν premium σχεδιασμό σε ανταγωνιστική τιμή θα βρουν αυτό που ψάχνουν στο MateBook 14. Αποτελεί μία πιο οικονομική λύση διατηρώντας την εντυπωσιακή εμφάνιση και την premium κατασκευή. Κατάλληλο για νέους και εργαζόμενους που αναζητούν μια συσκευή υψηλών προδιαγραφών σε χαμηλότερη τιμή. Διαθέτει επεξεργαστή 7nm AMD Ryzen™ 4000 H-Series Mobile Processor, μνήμη RAM 16GB και οθόνη HUAWEI FullView Display ανάλυσης 2K, συμβατή με λειτουργία Multi-screen Collaboration, που απογειώνουν την εμπειρία χρήσης.

Ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να αποκτήσεις το λάπτοπ των ονείρων σου

Αν τώρα ψάχνεις για ακόμη μεγαλύτερες προσφορές μη γράψεις στο Άγιο Βασίλη διότι φέτος τα δώρα τα φέρνει η Huawei!

Τα XMAS offers που αναμένονται στην κατηγορία των Huawei laptops θα συμπεριλαμβάνουν τα παρακάτω μοντέλα:

  • MateBook X Pro
  • MateBook 13
  • MatePad Pro
  • MateBook D 14″
  • MateBook D 15″

Αν αναζητάς λοιπόν και εσύ ένα λάπτοπ που να συνδυάζει τη σχεδιαστική πρωτοπορία και την τεχνολογικη υπεροχή τότε δεν έχεις παρά να προτιμήσεις τις συσκευές της Huawei.





ΠΗΓΗ