Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και σίγουρα μία σκέψη κυριαρχεί στο μυαλό σου. Τι δώρα να χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η αναζήτηση του κατάλληλου δώρου μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς θέλεις να χαρίσεις κάτι που σίγουρα θα λατρέψουν. Άλλωστε ο καθένας έχει το δικό του γούστο και τις δικές του ανάγκες. Μακάρι να υπήρχε μία κατηγορία προϊόντων που να ανταποκρίνεται τόσο στις ανάγκες των παιδιών, όσο και των μεγάλων ανεξαρτήτου φίλου και ηλικίας… Και όμως υπάρχει! Είτε ψάχνεις δώρο για το ανιψάκι σου που είναι 13 χρονών είτε για τη μητέρα σου που είναι 55, η λύση είναι να ανανεώσεις τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό.

Ειδικά αυτές τις μέρες που η επικοινωνία είναι πιο σημαντική από ποτέ έλα κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα μέσα από τα πιο σύγχρονα και ντισαινάτα λάπτοπ, smartphone και λοιπά προϊόντα τεχνολογίας. Μάλιστα φέτος τα Χριστούγεννα τα δώρα τεχνολογίας γίνονται ακόμη πιο προσιτά αφού μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δεκάδες προϊόντα της Huawei και να επωφεληθείς των χριστουγεννιάτικων προσφορών που τρέχουν.

Από 14 Δεκεμβρίου 2020 έως και 10 Ιανουαρίου 2021, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε smartphones, laptops, tablets και wearables, σε πραγματικά Χριστουγεννιάτικες  τιμές! Φέτος τα Χριστούγεννα, χαρίστε στους αγαπημένους σας μοναδικά τεχνολογικά δώρα και δώστε λάμψη στην καθημερινότητά τους!

Στιλιστική αισθητική και τεχνολογική υπεροχή για εκείνη

Οι γυναίκες θεωρούνται από τις πιο δύσκολες όσον αφορά το τι δώρο να τους πάρεις. Για να μη φοβάσαι ότι θα στο επιστρέψει πίσω χάρισε της ένα δώρο που συνδυάζει στιλιστική αισθητική και τεχνολογική υπεροχή. Είτε πρόκειται για φίλη, σύντροφο ή τη μαμά σου το σίγουρο είναι ότι χαρίζοντας της ένα Huawei gadget θα σε αγαπήσει ακόμη περισσότερο. Αν λατρεύει τις φωτογραφίες τα P40 Lite & P40 Lite E θα τις επιτρέψουν να αιχμαλωτίσει με ακρίβεια τις πιο αγαπημένες της στιγμές και να επικοινωνεί με τις ώρες με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Για τις πιο δραστήριες τα Watch Fit, GT2 Female Gold & GT2 Female Whit αποτελούν την τέλεια λύση αφού θα της επιτρέψουν να παρακολουθεί τη σωματική της δραστηριότητα με ακρίβεια αλλά και στυλ. Διαθέτουν έξυπνα features και δεκάδες προγράμματα προπόνησης, ενώ ταυτόχρονα  χαρίζουν μοναδικό στυλ και «αέρα» σε κάθε γυναίκα, χάρη στον κομψό σχεδιασμό τους.

Ατελείωτες ώρες διασκέδασης για τα παιδιά

Αναμφισβήτητα κανείς δεν χαίρεται τα Χριστούγεννα περισσότερο από τα παιδιά. Φέτος χαρίστε τους ακόμη περισσότερα χαμόγελα δωρίζοντας τους το προϊόν της τεχνολογίας που ονειρευόταν όλο το χρόνο! Ανάμεσα στις χριστουγεννιάτικες προσφορές της Huawei θα βρείτε special xmas προσφορές σε tablet (MatePad, MatePad T10s, MatePad T5 και MatePad T3)που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υπολογιστές, σχολικά εργαλεία ή μίνι τηλεοράσεις. Χαρίστε τους ατελείωτες ώρες διασκέδασης ενώ παράλληλα τους προσφέρετε και το κατάλληλο σχολικό εργαλείο για την επιστροφή τους στα σχολεία. Για τα μεγαλύτερα παιδιά δωρίστε τους το πρώτο τους budget smartphones της Huawei (Y6P & Y5P). Ιδανική συσκευή για αναπαραγωγή multimedia, πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων και gaming!

Άνδρες και gadget: Ο τέλειος συνδυασμός 

Άνδρες και gadget είναι ίσως ο πιο εύκολος συνδυασμός. Σίγουρα δεν μπορείτε να κάνετε λάθος χαρίζοντας του κάποιο τεχνολογικό προϊόν. Το πρόβλημα εδώ έγκειται πώς να επιλέξετε το κατάλληλο μέσα από τόση μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Επιλέξτε ανάμεσα στα απίθανα Huawei προϊόντα, που από 14 Δεκεμβρίου έως και 10 Ιανουαρίου βρίσκονται σε special xmas προσφορά και δείτε τους να κάνουν σαν μικρά παιδιά! Προτιμήστε το Matebook X Pro για τους επαγγελματίες που χρειάζεται να ανανεώσουν τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό και βοηθήστε στην επαγγελματική τους απόδοση. Για τους gamers το MatePad Pro με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και γραφίδα, είναι η απόλυτη συσκευή για διάβασμα, gaming, ταινίες, και διαθέτει όλα τα φόντα για να λειτουργεί ως επαγγελματικό εργαλείο αλλά και ως home theater! Βρείτε τη χρυσή τομή στα Matebook D14 και Matebook 13 για τον άνδρα που εκτιμά τα τεχνολογικά εργαλεία που διευκολύνουν με πρακτικό τρόπο την καθημερινότητά του. Τέλος για τον αθλητικό τύπο το Watch GT2 Pro θα φροντίσει τη φυσική του κατάσταση και θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων του.

Φυσικά δεν θα πρέπει να παραμελήσουμε και τα μεγαλύτερα μέλη της οικογενείας. Φέτος τα Χριστούγεννα επιλέξτε ανάμεσα στα smartphone της Huawei και αναβαθμίστε την καθημερινότητα τους. Ιδανική λύση αποτελεί το ασυναγώνιστο P40 Pro. Ενώ τα P30 Pro, Nova 5T, P Smart 2021, P Smart S, καλύπτουν όλα τα βαλάντια και όλα τα γούστα και  θα ικανοποιήσει χρήστες όλων των ηλικιών.

Και οι χριστουγεννιάτικες προσφορές δεν σταματούν εδώ! Από 14 Δεκεμβρίου, περισσότερες εκπληκτικές συσκευές της Huawei που έγιναν bestsellers και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους καταναλωτές, θα διατίθενται σε προνομιακή τιμή! Μη χάσετε την προσφορά! Χαρίστε στους αγαπημένους σας δώρα που θα κάνουν την καθημερινότητά τους συναρπαστική!





ΠΗΓΗ