Λίγους μόλις μήνες μετά το ανηλεές τρολάρισμα στην Apple για το γεγονός ότι το νέο iPhone 12 δεν περιείχε στη συσκευασία ούτε ακουστικά ούτε φορτιστή, Samsung και Xiaomi προτίθενται να κάνουν ακριβώς το ίδιο στα νέα smartphones τους.

Η Xiaomi λέει τώρα πως το Mi 11 δεν θα έχει φορτιστή και παράγοντες της αγοράς εκτιμούν το ίδιο και για το Galaxy S21, πόσο μάλλον που η Samsung έφτασε να σβήσει το post του Οκτωβρίου στο Facebook που κορόιδευε την Apple.

Ο γενικός διευθυντής της Xiaomi, Lei Jun, επιβεβαίωσε προσφάτως πως το νέο Mi 11 δεν θα έχει φορτιστή στη συσκευασία. Η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τις φήμες, οι περισσότεροι εκτιμούν ωστόσο πως θα κάνει ακριβώς το ίδιο τον Ιανουάριο, όταν θα βγει στην αγορά το νέο Galaxy S21.

Όπως θυμόμαστε, όταν η Apple ανακοίνωσε ότι το iPhone 12 δεν θα περιλαμβάνει φορτιστή, οι Samsung και Xiaomi είχαν αδράξει την ευκαιρία να σπάσουν πλάκα με την Apple, υποδεικνύοντας πως τα δικά τους κινητά διαθέτουν φορτιστή.

«Μην ανησυχείτε, δεν αφήσαμε τίποτα έξω από το κουτί», έγραφε η έντυπη διαφήμιση της Xiaomi για το Mi 10T Pro.

Όπως όμως και η Apple, ο κινέζος κατασκευαστής δηλώνει τώρα πως ο φορτιστής απαλείφεται από το κουτί «σε απάντηση της έκκλησης της τεχνολογίας και της προστασίας του περιβάλλοντος».





ΠΗΓΗ