Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την κυκλοφορία της επαναστατικής φορητής λύσης για καθαρό αέρα που έχει τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών από την παρουσίασή της τον περασμένο μήνα στην IFA 2020. Από αυτόν τον μήνα, η μάσκα LG Air Purifier PuriCare™ θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε βασικές περιοχές όπως η Ασία και η Μέση Ανατολή, μεταξύ άλλων.

Ενσωματώνοντας το όραμα της εταιρείας για μεγαλύτερη άνεση και περισσότερα οφέλη για την υγεία στην καθημερινή ζωή των καταναλωτών, η νέα συσκευή εντάσσεται στην αναπτυσσόμενη σειρά PuriCare της LG που περιλαμβάνει προϊόντα για το σπίτι, λύσεις για μεγαλύτερους εμπορικούς χώρους, καθώς και φορητά μοντέλα που λειτουργούν με μπαταρίες. Η τελευταία προσθήκη στην ολοκληρωμένη οικογένεια λύσεων καθαρισμού αέρα της εταιρείας χρησιμοποιεί φίλτρα υψηλής απόδοσης και ελεγχόμενους αισθητήρες ανεμιστήρες για να εξασφαλίσει καθαρό αέρα και βέλτιστη άνεση στην αναπνοή οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.

Για να προσφέρει αυτό το νέο επίπεδο προσωπικής προστασίας, η μάσκα Air Purifier PuriCare χρησιμοποιεί δύο H13 HEPA φίλτρα παρόμοια με τα φίλτρα που χρησιμοποιούνται στις οικιακές συσκευές για τα προϊόντα καθαρισμού του αέρα της εταιρείας, για την αποφυγή εισόδου στο αναπνευστικό σύστημα έως και 99,95% επιβλαβών αερομεταφερόμενων ουσιών όπως ιούς, βακτήρια και κοινά αλλεργιογόνα. Αυτό καθίσταται εφικτό με τους Διπλούς Ανεμιστήρες (Dual Fans) και τον κατοχυρωμένο Αναπνευστικό Αισθητήρα (Respiratory Sensor), που επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν καθαρό, φιλτραρισμένο αέρα σε σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον. Ο Αναπνευστικός Αισθητήρας ανιχνεύει τον κύκλο και τον ‘όγκο’ της αναπνοής του χρήστη και προσαρμόζει ανάλογα τους δύο ανεμιστήρες τριών ταχυτήτων, επιταχύνοντάς τους αυτόματα για να βοηθήσουν την είσοδο αέρα και επιβραδύνοντας για να μειώσουν την αντίσταση όταν εκπνέουν, κάνοντας την αναπνοή καλύτερη.

Εργονομικά σχεδιασμένη με βάση την εκτενή ανάλυση του σχήματος του προσώπου, η μάσκα LG Air Purifier PuriCare ταιριάζει άνετα στο πρόσωπο του χρήστη για την αποφυγή της διαρροής του αέρα γύρω από τη μύτη και το πηγούνι, ενώ επιτρέπει, επίσης, την άνετη εφαρμογή για πολλές ώρες. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 820mAh προσφέρει έως και οκτώ ώρες λειτουργίας σε χαμηλή κατάσταση λειτουργίας και δύο ώρες στην υψηλότερη ρύθμιση. Επιπλέον, επειδή τα βασικά εξαρτήματα, όπως τα φίλτρα, το εσωτερικό κάλυμμα, το προστατευτικό προσώπου, τα λάστιχα γύρω από τα αυτιά και η επέκταση του λάστιχου, είναι εύκολο να αφαιρεθούν ή να αντικατασταθούν, η μάσκα LG Air Purifier PuriCare™ είναι εύκολο να διατηρηθεί καθαρή.

Η προηγμένη λύση για καθαρό αέρα της LG συνοδεύεται από μια θήκη (PuriCare Wearable Air Purifier Case) εξοπλισμένη με την τεχνολογία απολύμανσης UVnano της LG για την εξάλειψη του 99,99% των επιβλαβών μικροβίων σε μόλις 30 λεπτά χρησιμοποιώντας τα φώτα UV-C LED φωτισμό. Η θήκη μπορεί επίσης να αφαιρέσει την υγρασία που προκαλείνται από την αναπνοή του χρήστη, να φορτίσει τη μάσκα από 0% σε πλήρη φόρτιση σε μόλις δύο ώρες, αλλά και να στείλει ειδοποίηση μέσω της εφαρμογής LG ThinQ (σε Android και iOS smartphones) όταν τα φίλτρα πρέπει να αντικατασταθούν.

«Η μάσκα LG Air Purifier PuriCare™ αναπτύχθηκε για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ζήτηση παγκοσμίως για προϊόντα που μπορούν να βελτιώσουν την προσωπική υγιεινή σε μια εποχή που καθένας το έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ», δήλωσε ο Dan Song, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Αυτή η πρωτοποριακή συσκευή προσφέρει ένα νέο επίπεδο φορητής προστασίας, επιτρέποντας στους καταναλωτές να αναπνέουν άνετα καθαρό αέρα εν κινήσει, έτσι ώστε να έχουν να ανησυχούν για ένα πράγμα λιγότερο».

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Μέγεθος: 156 x 110 x 63 mm
  • Βάροt: 126 γρ.
  • Φίλτρα: H13 HEPA Filter (2 EA)
  • Μπαταρία: Επαναφορτιζόμενη 820mAh
  • Χρόνος επαναφόρτισης: 2 ώρες
  • Χρόνος χρήσης: 4 ώρες (min.) – 8 ώρες (max.)
  • Ανεμιστήρας: Dual Inverter Motor
  • Ταχύτητα ανεμιστήρα: τριών ταχυτήτων
  • Αισθητήρας: Αναπνευστικό Αισθητήρα (Respiratory Sensor)
  • Συνδεσιμότητα: USB C Type
  • Χρώμα: άσπρο





ΠΗΓΗ