Κατά τη διάρκεια του HUAWEI CONNECT 2020, η Huawei πραγματοποίησε μια εμπνευσμένη διάσκεψη με θέμα «Accelerating Industry Digital Transformation Through All-Scenario Intelligent Connectivity» («Επιτάχυνση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Βιομηχανίας μέσω Σεναρίων Έξυπνης Σύνδεσης»).

Σε αυτή τη διάσκεψη, η Huawei ανακοίνωσε ότι έχει αναβαθμίσει πλήρως τις έξυπνες IP λύσεις δικτύου της, αναδιαμόρφωσε δύο πλατφόρμες (software και hardware), επαναπροσέγγισε  την αρχιτεκτονική τριών επιπέδων των έξυπνων IP δικτύων με «εξαιρετική χωρητικότητα, έξυπνη εμπειρία και αυτόνομη οδήγηση» καθώς και με περαιτέρω καινοτόμες «four engines» υπηρεσίες. Σύμφωνα με τη στρατηγική ανάπτυξης «έξυπνου IP Δικτύου», η Huawei ανακοίνωσε τις ακόλουθες στρατηγικές κινήσεις:

Ο ο Kevin Hu, President του Data Communication Product Line της Huawei ανακοινώνει τις πλήρεις αναβαθμίσεις της έξυπνης λύσης δικτύου IP της Huawei

  1. Αναδιαμόρφωση δύο πλατφορμών (hardware και software) για πλήρη προετοιμασία στην υποδοχή των έξυπνων IP δικτύων.

Η Huawei έχει αναβαθμίσει πλήρως την πλατφόρμα υλικού της που ξεχωρίζει με τους ενσωματωμένους κινητήρες επιτάχυνσης AI για να ενισχύσει την επεξεργασία δεδομένων, υποστηρίζοντας έτσι πλήρως τα έξυπνα IP δίκτυα.

Η Huawei αναδιαμορφώνει το λειτουργικό σύστημα δικτύου IP χρησιμοποιώντας τη νέα πλατφόρμα λογισμικού YUNSHAN. Το YUNSHAN διαθέτει περισσότερους από 20 ενσωματωμένους αλγορίθμους AI για την υποστήριξη συμπερασμάτων σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Οι περισσότερες από 400 ανοικτές διεπαφές προγραμματισμού εφαρμογών (APIs) της πλατφόρμας συνδέονται εύκολα με NMS στη βόρεια κατεύθυνση, εφαρμόζοντας έτσι ευέλικτη διαχείριση και έλεγχο των συσκευών.

  1. Αναβάθμιση της αρχιτεκτονικής τριών επιπέδων έξυπνων IP δικτύων με εξαιρετική χωρητικότητα, έξυπνη εμπειρία  και αυτόνομη οδήγηση

Η Huawei εισάγει AI για να επαναπροσδιορίσει την έξυπνη αρχιτεκτονική IP δικτύου 3 επιπέδων και αναβαθμίζει σε θύρες 400GE για να υποστηρίξει την υπερ-ευρυζωνική προώθηση χωρίς περιορισμούς και περικοπή δικτύου. Η Huawei αναβαθμίζει επίσης το Intent Engine χρησιμοποιώντας AI για να εντοπίσει τις προθέσεις του δικτύου υπηρεσιών, να προσαρμόσει τους πόρους του δικτύου σε πραγματικό χρόνο και να πληροί συνεχώς τις απαιτήσεις της υπηρεσίας.

  1. Περαιτέρω καινοτομία «four-engine» προϊόντων και λύσεων του έξυπνου IP δικτύου 

Το πρόσφατα αναβαθμισμένο Huawei iMaster NCE, ο «εγκέφαλος» των έξυπνων IP δικτύων, παρέχει ευέλικτα ανοιχτά northbound κοντέινερ (AOCs) και APIs με πρόθεση τη διευκόλυνση των εύκολων προσαρμογών. Τα southbound APIs που παρέχονται από το iMaster NCE πραγματοποιούν συμβατότητα πολλών προμηθευτών, ενορχηστρώνουν αποτελεσματικά ετερογενή δίκτυα και εξοικονομούν πολύ τις επενδύσεις των πελατών.

Στο πεδίο του δικτύου ενός campus, η Huawei έχει αναβαθμίσει τη λύση Cloud Campus από 1.0 σε 2.0. Το Huawei Cloud Campus 2.0 παρέχει συναρπαστικές δυνατότητες όπως ενοποιημένη πρόσβαση, one-hop-to-cloud και ενοποιημένη έξυπνη διαχείριση.

Στο δίκτυο data center, η πρόσφατα αναβαθμισμένη λύση CloudFabric 2.0 της Huawei βελτιώνει περαιτέρω την ευφυΐα δικτύου. Αναλύοντας αποτελεσματικά τις βασικές αιτίες των σφαλμάτων χρησιμοποιώντας γραφήματα γνώσεων, αυτή η λύση αυξάνει το ποσοστό ανίχνευσης σφαλμάτων στο 98%. Το CloudFabric 2.0 βασίζεται σε μια ανοιχτή αρχιτεκτονική και μπορεί να συνδεθεί upstream σε πολλαπλά clouds και downstream σε συσκευές από πολλαπλούς παρόχους, μειώνοντας το OPEX κατά 28%.

Στον τομέα της ασφάλειας δικτύου, η λύση HiSec 2.0 της Huawei παρέχει σημαντικές αναβαθμίσεις όσον αφορά τις αρχιτεκτονικές πλατφόρμας, την ανίχνευση και ανάλυση απειλών και τα οικοσυστήματα ασφαλείας. Μια ανοιχτή πλατφόρμα απλοποιεί την ανάπτυξη λύσεων και ο ενσωματωμένος κινητήρας AI (AIE) βελτιώνει τις δυνατότητες ανίχνευσης απειλών, προσφέροντας περισσότερα οφέλη στους συνεργάτες και διασφαλίζοντας την αξιοπιστία της λύσης.

  1. Τα ευφυή IP δίκτυα επαληθεύονται ξανά και ξανά σε διάφορους κλάδους, δημιουργώντας μαζί νέα αξία.  

Το έξυπνο IP εφαρμόζεται ευρέως σε τομείς της βιομηχανίας. «Τα έξυπνα IP δίκτυα επιτρέπουν καλύτερα τη ροή και τη συγκέντρωση δεδομένων, δημιουργώντας νέες κατευθύνσεις  για έξυπνη συνδεσιμότητα. Η Huawei θα συνεχίσει να καινοτομεί και να εφαρμόζει έξυπνα IP δίκτυα σε όλες τις βιομηχανίες και να αναπτύσσει λύσεις όλων των σεναρίων για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να επιτύχουν», ανέφερε ο Kevin Hu, President του Data Communication Product Line της Huawei.

Το HUAWEI CONNECT 2020 είναι μια ετήσια εμβληματική εκδήλωση που διοργανώνει η Huawei για την παγκόσμια βιομηχανία ICT και πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2020. Το HUAWEI CONNECT είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει τους πελάτες και τους συνεργάτες μας να πλοηγούνται σε αυτές τις αλλαγές, να μοιράζονται την εμπειρία τους και ενθαρρύνει συνεργασίες για τη δημιουργία νέας αξίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

huawei.com





ΠΗΓΗ