Η D-Link, παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες δικτύων, ανακοίνωσε σήμερα την προσθήκη της σειράς DGS-2000 Gigabit Managed Switches στην προιοντική της γκάμα. Η νέα σειρά προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική, ευέλικτη, πλήρως διαχειριζόμενη λύση για επιχειρήσεις, δημόσιο τομέα και παρόχους υπηρεσιών.

Η σειρά DGS-2000 είναι πλήρως εξοπλισμένη με ένα ευρύ φάσμα θυρών, επιτρέποντας τη απροβλημάτιστη λειτουργία ενός ευρέως φάσματος εφαρμογών και περιβάλλοντων. Η σειρά προσφέρει πολλαπλές επιλογές για διαμόρφωση με συσκευές PoE to power edge, θύρες SFP για επέκταση της συνδεσιμότητας δικτύου και προηγμένες λειτουργίες Layer 2 για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της μετάδοσης δεδομένων. Συνοψίζοντας, η σειρά DGS-2000 αποτελεί ιδανική λύση για την πρόσβαση σε απλές ή πολλαπλές εφαρμογές ανάπτυξης.

Η σειρά DGS-2000 υποστηρίζει δρομολόγηση ενσύρματης ταχύτητας inter-VLAN με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του δικτύου και τη μείωση της «πίεσης» σε δρομολογητές και δίκτυα backbone. Επιπλέον, τα switches υποστηρίζουν τη λειτουργία Auto Voice VLAN και τη λειτουργία Auto Surveillance VLAN, οι οποίες δίνουν προτεραιότητα σε VoIP και βίντεο παρακολούθησης, διασφαλίζοντας ότι αυτή η σημαντική από χρονική άποψη και κρίσιμη μεταφορά δεδομένων δεν καθυστερεί ή καταστρέφεται, ακόμη και όταν το δίκτυο είναι υπερφορτομένο.

Η νέα σειρά των switches προσφέρει επίσης μια σειρά από εξελιγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το καινοτόμο Safeguard Engine™ της D-Link, το οποίο προστατεύει τα switches από τον βομβαρδισμό με data της CPU που προκαλείται από κακόβουλες επιθέσεις. Μαζί με τις Packet Content Access Control Lists (ACL), το Storm Control και το Smart IP-MAC-Port Binding, τα switches επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ένα πιο ασφαλές και «δυνατό» δίκτυο.

Τα switches της σειράς DGS-2000 έρχονται με ειδική θύρα κονσόλας με πλήρη υποστήριξη Command Line Internet (CLI). Για πρόσθετη ευκολία, το βοηθητικό πρόγραμμα D-Link Network Assistant (DNA) επιτρέπει στους διαχειριστές να βρίσκουν γρήγορα και εύκολα τους D-Link switches στο δίκτυο για τη ρύθμιση και τη διαμόρφωση πολλαπλών συσκευών ταυτόχρονα.

Διαθεσιμότητα και Τιμή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της D-Link στο [email protected].





ΠΗΓΗ