Εσύ τι ψάχνεις από ένα κινητό;

Αν είσαι σαν τους υπόλοιπους από εμάς σίγουρα θέλεις να έχει κάμερα υψηλής ανάλυσης για να βγάζεις απίστευτες φωτογραφίες που θα αποτυπώνουν σωστά τις πιο αγαπημένες σου στιγμές αλλά και θα σαρώσουν στα social.

Θέλεις επίσης να μπορείς να περνάς ατελείωτες ώρες στο διαδίκτυο, να παίζεις παιχνίδια, να βλέπεις ταινίες και να ακούς μουσική χωρίς να χρειάζεται να το φορτίζεις συνέχεια.

Και φυσικά όλα αυτά σε ένα κομψό και και μοντέρνο design.

Εμείς σταματήσαμε το ψάξιμο και μάλλον θα πρέπει και εσύ γιατί τα βρήκαμε όλα αυτά και ακόμη περισσότερα στη νέα της Xiaomi Mi10T.

Με τα νέα μοντέλα της Xiaomi ετοιμάσου να φτάσεις τη δημιουργικότητα σου σε νέα επίπεδα και να εκφραστείς δυνατά μέσα από την πληθώρα εφαρμογών επεξεργασίας φωτογραφιών που διαθέτουν.

Με εντυπωσιακή κύρια κάμερα και τρομερή ανάλυση βίντεο ετοιμάσου με το να μετατραπείς στον φωτογράφο της παρέας. Ενώ με την μπροστινή κάμερα 20MP θα φαίνεστε πάντα υπέροχοι είτε βγάζετε selfie είτε συμμετέχετε σε ένα ακόμη zoom meeting. Πιο συγκεκριμένα:

  • το Mi 10T Pro διαθέτει κάμερα 108MP με βίντεο ανάλυσης 8K, σύστημα τριπλής κάμερας AI και είναι εξοπλισμένο με φακούς εξαιρετικά ευρείας γωνίας 13MP και macro 5MP
  • το Mi 10T διαθέτει κύρια κάμερα 64MP, σύστημα τριπλής κάμερας AI και είναι εξοπλισμένο με φακούς εξαιρετικά ευρείας γωνίας 13MP και macro 5MP
  • το Mi 10T Lite διαθέτει κύρια κάμερα 64MP έχει σύστημα τετραπλής κάμερας AI με φακούς εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8MP και macro 2MP

Όλοι ξέρουμε ότι το να βγάλεις μια φωτογραφία είναι απλά το πρώτο στάδιο, όλοι μας θέλουμε να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες που βγάζουμε για να τις κάνουμε ακόμη πιο εντυπωσιακές. Τα μοντέλα Mi 10T Pro και Mi 10T προσφέρουν νέες εξαιρετικές δυνατότητες λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών. Ετοιμαστείτε να βγάλετε τις πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες τις ζωής σας: αστρικά μονοπάτια, κινούμενο πλήθος, Photo Clones και νέα φίλτρα είναι μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που θα σας προσφέρουν ατελείωτες ευκαιρίες για διασκέδαση.

Προσωπικά ξεχωρίσαμε τη λειτουργία Dual Video η οποία επιτρέπει την ταυτόχρονη καταγραφή και από τις μπροστινές και τις πίσω κάμερες της συσκευής, όντας έτσι το ιδανικό μέσο λήψης αυθόρμητων αντιδράσεων.

Είτε λιώνεις στο Netflix, είτε σε mobile games με τη σειρά Mi10T ετοιμάσου να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου σειρές, να σερφάρεις στο διαδίκτυο και να παίζεις παιχνίδια με τη συσκευή σου να παραμένει ενεργή όλη την ημέρα χωρίς να κοιτάς συνέχεια τη μπάρα της μπαταρίας ή να ψάχνεις για Power bank.

Άλλη μία μπάρα την οποία δεν θα χρειάζεται να κοιτάξεις ξανά είναι αυτή του δικτύου, καθώς η Xiaomi συμπεριέλαβε μια ευρεία γκάμα ζωνών 5G, διασφαλίζοντας τη συμβατότητα με περισσότερα δίκτυα και σε περισσότερες τοποθεσίες από πριν. Παράλληλα πιάνουν ασυναγώνιστες ταχύτητες, για την αποστολή ή λήψη αρχείων, καθαρές βιντεοκλήσεις και πολλά ακόμη.

Παράλληλα, διαθέτουν μία από τις καλύτερες επίπεδες οθόνες στα σύγχρονα smartphone, με κορυφαίο ρυθμό ανανέωσης τα 144Hz για τα Mi 10T Pro και Mi 10T, και τα 120Hz για το Mi 10T Lite.

Η νέα σειρά Mi 10T αποτελεί την ιδανική επιλογή για τα άτομα σαν και εσένα που θέλουν να έχουν στα χέρια τους ένα κινητό που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τους τις ανάγκες στο μέγιστο βαθμό. Εκφράσου δυνατά!





ΠΗΓΗ