Αναμφισβήτητα η επικαιρότητα έχει κάνει την αναβάθμιση του οικιακού εξοπλισμού σου απαραίτητη! Πλέον περνάμε υπερβολικά πολλές ώρες στο σπίτι και η ανάγκη να το εξοπλίσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για να κάνουμε το lockdown πιο ευχάριστο.

Και αν μέχρι πρότινος η συγκεκριμένη επιθυμία ήταν εκτός budget, ξεκίνα να κάνεις τη λίστα σου διότι έφτασε η περίοδος που μπορείς να αποκτήσεις όλα όσα χρειάζεσαι σε απίστευτες τιμές και προσφορές.

Ο λόγος για τη Black Friday 2020 τη γιορτή των χαμηλών τιμών. Και ποιος φέρνει το απόλυτο Black Friday; Η MediaMarkt που ξέρει από χαμηλές τιμές. Αμέτρητες Black Friday προσφορές σε όλες τις συσκευές για το σπίτι σας και για εσάς στο mediamarkt.gr και με ανέπαφη, ασφαλή παράδοση στην πόρτα του σπιτιού σας σε όλη την Ελλάδα.

Κάνε λοιπόν τη λίστα σου με όλες τις συσκευές που θέλουν ανανέωση και μπες στο mediamarkt.gr  γιατί οι Black Friday τιμές δεν θα επαναληφθούν! Τουλάχιστον όχι μέχρι την επόμενη μαύρη Παρασκευή.

Αρχικά, ψάξε για τηλεόρασή, περνάς που περνάς όλη τη μέρα μπροστά της βλέποντας netflix και παίζοντας παιχνίδια, αντικατέστησε την με μία τελευταίας τεχνολογίας smart tv και μετέτρεψε το σαλόνι σου στον προσωπικό σου κινηματογράφο. Επόμενη στη λίστα πρέπει αν έχεις σίγουρα μία καφετιέρα της προκοπή. Η τηλεργασία χρειάζεται πολλές μα πολλές κούπες καφέ και δουλειά με το χτυπητήρι και τον νες δεν γίνεται…

Κάτι ακόμη που σίγουρα χρειάζεται ανανέωση είναι οι οικιακές συσκευές, οι οποίες σίγουρα δουλεύουν διπλοβάρδιες τώρα που όλη η οικογένεια είναι μαζεμένη στο σπίτι 24/7. Το ψυγείο σίγουρα ανοιγοκλείνει όλη την ώρα και η κουζίνα δεν έχει σταματήσει να καίει. Πέρα από τη φθορά των συσκευών μη ξεχνάμε ότι όσο παλιότερη είναι μία συσκευή τόσο πιο επιζήμια είναι καθώς χρειάζεται περισσότερη ενέργεια για να λειτουργήσει. Η τεχνολογία στα ηλεκτρικά μοτέρ, ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα και πλέον δεν χρειάζονται πολλά κιλοβάτ για να δουλέψει ένα πλυντήριο, ούτε το ψυγείο. Ομοίως και στα κλιματιστικά, η ίδια τεχνολογία, επιτρέπει σε όλες τις ανάλογες συσκευές να καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα.

Η ανανέωση των συσκευών σου όχι μόνο θα σε ωφελήσουν σε πρακτικό επίπεδο αλλά θα μετατρέψουν το σπίτι σου σ’ έναν χώρο που θα θέλεις να περνάς χρόνο σε αυτό. Μπες λοιπόν στο ηλεκτρονικό κατάστημα της MediaMarkt και γράψου στο newsletter, για να είσαι από τους πρώτους που θα βλέπουν τις προσφορές!





ΠΗΓΗ