Όλοι όσοι ασχολούνται με τα σπορ, το fitness ή με κάποιου είδους εξωτερική δραστηριότητα θα συμφωνήσουν σε δύο πράγματα: πρώτον ότι ο σωστός εξοπλισμός είναι το πιο σημαντικό κομμάτι και δεύτερον ότι όταν αθλούνται θέλουν να αισθάνονται όσο πιο ελεύθεροι γίνονται. Αυτά τα δύο μπορεί πολλές φορές να αντικρούουν το ένα το άλλο, ειδικά αν θέλει κανείς να έχει όλα όσα χρειάζεται ώστε να παραμένει ενεργός και αφοσιωμένος στο στόχο του.

Τη λύση έρχεται να δώσει η Honor με το νέο HONOR WATCH GS PRO το πιο νεανικό value for money smartwatch από οποιοδήποτε άλλο της αγοράς που θα σε βοηθήσει να ζήσεις την περιπέτεια στο έπακρο χωρίς περιορισμούς.

Είτε είσαι φανατικός των σπορ και της περιπέτειας, είτε απλά σου αρέσει να κρατιέσαι σε φόρμα και να παρακολουθείς την υγείας σου, το HONOR WATCH GS PRO σου παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για να πετύχεις όποιο στόχο και να έχεις θέσει.

Στο νέο HONOR WATCH GS PRO θα βρεις στον καρπό σου τον προσωπικό σου προπονητή, φυσίατρο και οδηγό. Το HONOR Watch GS Pro διαθέτει συνολικά πάνω από 18 επαγγελματικές λειτουργίες προπόνησης και 85 προσαρμοσμένες λειτουργίες προπόνησης, οπότε όποιο άθλημα και να έχεις επιλέξει θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες σου.

Και όταν λέμε οποιοδήποτε άθλημα το εννοούμε! Είτε ασχολείσαι με το cross fit, το τένις, τις πιλάτες, είτε με πιο εξειδικευμένα αθλήματα όπως το παρκούρ, το auto racing ή το μπαλέτο, το νέο smartwatch της Honor διαθέτει μία σειρά λειτουργιών που θα ανταποκριθούν πλήρως στην προπόνηση σου. Για παράδειγμα, αν ασχολείσαι με το σκι το HONOR WATCH GS PRO σου επιτρέπει να παρακολουθείς ένα τεράστιο φάσμα δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού διαδρομών, της απόστασης, του χρόνου διαδρομής, της μέγιστης ταχύτητας, της μέγιστης απόκλισης, της κάθετης ανάβασης και της καθόδου, του υψομέτρου, του καρδιακού ρυθμού και των θερμίδων που καίγονται.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ασφάλεια με λειτουργίες όπως το Route Back (Επιστροφή στην αφετηρία). Τα ενσωματωμένα συστήματα δορυφορικής πλοήγησης υψηλής ακρίβειας επιτρέπουν στη λειτουργία Route Back να καταγράψει τον δρόμο της επιστροφή σας, ακόμα και όταν επιλέγετε την πιο δύσκολη διαδρομή. Παράλληλα θα είσαι πλήρως ενημερωμένος για τις ακραίες συνθήκες που μπορεί να σημειωθούν στην περιοχή.

Επιπλέον, διαθέτει όλα όσα χρειάζεται κανείς για μια ολοκληρωμένη εικόνα της υγείας του- από 24ωρη παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, παρακολούθηση ύπνου, έως και οξύμετρο SpO25 για μετρήσεις επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα.

Και όπως είπαμε το πιο σημαντικό σε κάθε δραστηριότητα είναι να νιώθεις ελεύθερος, άφησε το κινητό στο σάκο σου διότι το ενσωματωμένο ηχείο και το μικρόφωνο του HONOR Watch GS Pro σου επιτρέπουν να μπορείς να απαντάς σε κλήσεις ακόμα και όταν κάνεις ποδήλατο ή ορειβασία. Ενώ, αποθηκεύει έως και 500 τραγούδια, ώστε να μπορείς να έχεις το κατάλληλο soundtrack… στον καρπό σου, για τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες της ζωής σου.

Ξέχασε ακόμη περιττά αντικείμενα όπως το φορτιστή διότι με 1 ώρα φόρτιση η μπαταρία του HONOR Watch GS Pro διαρκεί έως και 25 ημέρες! Αδιάβροχο, ανθεκτικό, στιβαρό και με 14 πιστοποιήσεις στρατιωτικού επιπέδου το HONOR Watch GS Pro είναι σχεδιασμένο για σένα που αγαπάς την περιπέτεια και τώρα μπορεί να γίνει δικό σου ακόμη πιο εύκολα αφού μέχρι τις 15 Νοεμβρίου το WATCH GS Pro είναι σε προσφορά από 269 Ευρώ σε 249 Ευρώ!

ΠΗΓΗ