Η νέα τηλεόραση NanoCell Real 8K της LG Electronics (LG) προσφέρει αξέχαστες στιγμές ψυχαγωγίας στο σπίτι με εξαιρετικά ρεαλιστικές εικόνες και ζωντανά χρώματα. Με τo μινιμαλιστικής σχεδίασης πλαίσιο Nano Bezel, η τηλεόραση NanoCell μπορεί να ενταχθεί σε οποιαδήποτε διακόσμηση συμπληρώνοντας την αισθητική κάθε χώρου.

Το νέο μοντέλο NANO956NA, που είναι διαθέσιμο σε 55” και 65”, ενσωματώνει τη μοναδική τεχνολογία NanoCell της LG και αναπαράγει τα καθαρά χρώματα, εφαρμόζοντας νανοσωματίδια 1 nm, τα οποία τονίζουν τα άτονα χρώματα προσφέροντας μεγαλύτερη ακρίβεια και ζωντάνια.

Η NanoCell ξεχωρίζει για την ανάλυση 8K αφού προσφέρει 33 εκατομμύρια pixel (99 εκατομμύρια υπο-pixel) για αξεπέραστη ποιότητα εικόνας και μεγαλύτερη πυκνότητα. Ο ρεαλισμός των  εικόνων οφείλεται στη ξεχωριστή και διακριτική εμφάνιση του κάθε pixel ενώ χάρη στον έξυπνο επεξεργαστή α9 3ης γενιάς 8K που διαθέτει, αναλύει το περιεχόμενο της οθόνης και το μετατρέπει σε μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία θέασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι ρυθμίσεις είναι αυτόματες και βελτιωμένες για να αποδίδουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου με σκοπό η κάθε προβολή να είναι μοναδική. Ταυτόχρονα, οι τηλεοράσεις προσφέρουν βέλτιστη ποιότητα εικόνας HDR προσαρμόζοντας τα υποστηριζόμενα βασικά πρότυπα HLG and HDR 10 για την προβολή HDR.

Με τη NanoCell Real 8K της LG το σαλόνι μετατρέπεται σε πραγματικό κινηματογράφο με απόλυτα ρεαλιστικές σκηνές από οποιαδήποτε γωνία θέασης, ζωντανά και καθαρά χρώματα αλλά και πλούσια αντίθεση που παρέχεται μέσω του Nano Black. Την κινηματογραφική εμπειρία συμπληρώνουν το Dolby Atmos που προσφέρει καθηλωτικό ήχο και το Dolby Vision IQ που ρυθμίζει έξυπνα τη φωτεινότητα, το χρώμα και την αντίθεση της οθόνης ανάλογα με το είδος της ταινίας και τις συνθήκες φωτισμού.

Με στόχο να αποδίδεται στο έπακρο το όραμα του δημιουργού, ο επεξεργαστής της NanoCell Real 8K ρυθμίζει αυτόματα την εικόνα μέσω του Filmmaker Mode™, απενεργοποιώντας την εξομάλυνση της κίνησης για να δημιουργήσει το εφέ εικόνας πλήρους κίνησης. Σ’ αυτό συμβάλλει και το Full Array Dimming που ενισχύει την αντίθεση και το επίπεδο του μαύρου ελέγχοντας ξεχωριστά τον οπίσθιο φωτισμό των LED με αποτέλεσμα να βελτιώνει σημαντικά τις λεπτομέρειες.

Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν μια μεγάλη γκάμα περιεχομένου στο Apple TV app και το Netflix ενώ στο Apple TV+ μπορούν να βρουν πρωτότυπες εκπομπές και ταινίες. Ακόμη, μπορούν να παρακολουθήσουν 8K βίντεο YouTube καθώς και 8K βίντεο από μια συσκευή αποθήκευσης USB ή υπηρεσίες ροής προγράμματος βίντεο μέσω της ενσωματωμένης υποστήριξης  HEVC, AV1 και VP91 code.

Για τους λάτρεις του gaming, η τεχνολογία NanoCell δημιουργεί έναν εικονικό κόσμο καθαρών χρωμάτων που ξεπερνά την πραγματικότητα. Το εύρος των λειτουργιών για το gaming, όπως η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, το πρότυπο HDMI 2.1 (που συμπεριλαμβάνει το ALLM και το eARC) καθώς και το HGiG επιτρέπουν στους παίκτες να απολαμβάνουν έναν εικονικό κόσμο. Επίσης, η τηλεόραση NanoCell καθιστά εφικτή την αίσθηση του παλμού του γηπέδου καθώς η ακρίβεια της νανοτεχνολογίας αποδίδει χρώματα υψηλής ακρίβειας από κάθε γωνία χωρίς παραμόρφωση με εκπληκτική ποιότητα εικόνας και εξαιρετικά καθαρά χρώματα.

Τέλος, μέσω της τεχνολογίας AI ThinQ, η τηλεόραση μπορεί να μετατραπεί σε κεντρικό κόμβο ενώ με τη δυνατότητα αναγνώρισης φωνής το LG ThinQ επιτρέπει στους χρήστες να δώσουν εντολές και να ελέγξουν το Home ΙοT ecosystem, χωρίς τη χρήση τηλεχειριστηρίου.

ΠΗΓΗ