Η VIVACOM, o βουλγαρικός πάροχος μέλος της United Group, μητρικής εταιρίας της Forthnet, βρίσκεται μεταξύ των πέντε ταχύτερα αναπτυσσόμενων παρόχων δορυφορικών υπηρεσιών για επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με το World Teleport Association (WTA).

Το WTA, παγκόσμιος επαγγελματικός οργανισμός του τομέα των δορυφορικών επικοινωνιών, κατέταξε τη VIVACOM στην πέμπτη θέση του καταλόγου Fast 10 για το 2020. Κάθε χρόνο, το WTA εκδίδει μια παγκόσμια κατάταξη των εταιρειών που διαχειρίζονται teleports για εμπορικούς σκοπούς. Η κατάταξη του καταλόγου Fast 10 προκύπτει βάσει της ετήσιας αύξησης των εσόδων των εταιρειών κατά την πιο πρόσφατη χρήση.

Ολόκληρος ο κατάλογος Fast 10 είναι διαθέσιμος στη διεύθυνση:  worldteleport.org

Η VIVACOM αποτελεί κορυφαίο πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών. Διαχειρίζεται μία από τις μεγαλύτερες και πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις δορυφορικών επικοινωνιών στην περιοχή, την Plana Teleport, η οποία διαθέτει κεραίες στραμμένες σε ορισμένους από τους πιο δημοφιλείς δορυφόρους που καλύπτουν την Ευρώπη, την Αφρική, τη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία, προσφέροντας υπηρεσίες βίντεο και δεδομένων VSAT σε όλες αυτές τις περιοχές.

Ανάμεσα στους πελάτες των δορυφορικών υπηρεσιών της εταιρίας περιλαμβάνονται πολλοί από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως ομίλους μέσων ενημέρωσης, φορείς δορυφορικών υπηρεσιών, ναυτιλιακές εταιρείες, καθώς και επιχειρήσεις ενοποίησης συστημάτων. Οι εγκαταστάσεις Plana Teleport παρέχουν υπηρεσίες εφεδρικότητας στην τηλεοπτική πλατφόρμα της United Group, την Total TV, που αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα απευθείας λήψης DTH (direct-to-home) στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η VIVACOM επίσης παρέχει σύνδεση με το διαδίκτυο σε μια από τις πιο δυσπρόσιτες περιοχές του κόσμου, την Ανταρκτική, καθώς και δορυφορική συνδεσιμότητα με πλοία στη Μαύρη, την Ερυθρά, τη Βόρεια και τη Μεσόγειο Θάλασσα, ενώ προσφέρει και υπηρεσίες διαβίβασης δεδομένων για εταιρικούς πελάτες στη Λατινική Αμερική.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δορυφορικές υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις Plana Teleport της VIVACOM, επισκεφθείτε τη σελίδα vivacom.bg

ΠΗΓΗ