Τα βραβεία YouTube Works έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στόχος του νέου αυτού θεσμού της Google είναι να αναγνωριστούν όλοι όσοι δημιουργούν καμπάνιες που προσεγγίζουν τους καταναλωτές και την κοινωνία με καινοτόμους τρόπους, μέσα από νέα ψηφιακά κανάλια και πλατφόρμες.

Καλλιτέχνες, επαγγελματίες και δημιουργοί που αξιοποίησαν στο έπακρο τις δυνατότητες του YouTube για να υλοποιήσουν, μέσα στο 2020, τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες διαφημιστικές εκστρατείες της πλατφόρμας, καλούνται να πάρουν μέρος στα YouTube Works, που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2021.

Τα βραβεία διαφημιστικής αποτελεσματικότητας YouTube Works θεσπίστηκαν και λειτουργούν, σε συνεργασία με την Kantar, για να αναδείξουν τις ιδέες που κατακτούν το κοινό, συμβάλλοντας στην επίτευξη θετικών επιχειρηματικών αποτελεσμάτων για τις εταιρείες.

Στα βραβεία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ομάδες μάρκετινγκ, μέσων μαζικής ενημέρωσης, δημιουργικών τμημάτων και διαφημιστικών εταιρειών, καθώς και να υποβάλουν υποψηφιότητα σε όσες κατηγορίες επιθυμούν.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν στα μέσα Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 14 Φεβρουαρίου 2021.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

ΠΗΓΗ