“Η επιτυχία δεν είναι οριστική, η αποτυχία δεν είναι μοιραία. Αυτό που μετράει είναι το κουράγιο να συνεχίζεις.”

Κατ’ αρχάς, πριν ξεκινήσω, Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά σε όλους, με Υγεία, χαρές και δύναμη!

Τέτοιες μέρες πριν 10 χρόνια, το 2011, όταν άλλαξε ο νόμος για το Συνδικαλισμό στην Αστυνομία και επετράπη η δημιουργία συνδικαλιστικών παρατάξεων, μια παρέα Συναδέρφων δημιουργήσαμε τη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”, με βασικό αίτημα, μεταξύ άλλων, την κατάργηση των παρατάξεων και τη διεξαγωγή των εκλογών στο Σωματείο μας με ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τόσο για την ανάδειξη των Μελών του Δ.Σ. όσο και για τους Αντιπροσώπους στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., γιατί βλέπαμε ότι οι παρατάξεις θα έφερναν το διαίρει και βασίλευε… Σήμερα 10 χρόνια μετά, επειδή το 2021 είναι χρονιά εκλογών για το Σωματείο μας, ζητάμε ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τη διεξαγωγή των εκλογών με ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!

 

10 χρόνια τώρα ακολουθούμε το δικό μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΡΟΜΟ παραμένοντας πιστοί σε Αξίες και Αρχές, για τις οποίες δεν κάνουμε εκπτώσεις και τις οποίες δεν τις συνδιαλεγόμαστε με ΚΑΝΕΝΑΝ. Στη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” πάνω απ’ όλα είμαστε μια παρέα ΦΙΛΩΝ και τη μεταξύ μας φιλία ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ. Λυκοφιλίες και εφήμερες συμμαχίες δεν έχουν καμία θέση σε εμάς. Μένουμε πιστοί στον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΡΟΜΟ που συνειδητά επιλέξαμε, χωρίς να παίρνουμε “χαρτάκι” από κανέναν για το τί θα λέμε και τι θα γράφουμε. Η “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” δεν είναι “φυτώριο” προσωπικών φιλοδοξιών, μωροφιλοδοξιών και παραγοντισμού και όσοι ήρθαν σε εμάς με τέτοιες σκέψεις, είτε τους απομακρύναμε, είτε απομακρύνθηκαν από μόνοι τους.

 

10 χρόνια τώρα αποδεικνύουμε με τη στάση μας οτι δεν είμαστε “επαγγελματίες συνδικαλιστές”, αλλά Συνδικαλιστές με Επαγγελματισμό. Δεν είναι αυτοσκοπός μας οι θέσεις, τα αξιώματα και οι καρέκλες. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και το καλύτερο που μπορούμε για τον απλό Συνάδερφο και πολλές φορές κάναμε πράγματα πέρα από αυτά που μπορούσαμε, ακόμα και όταν δεν ήμασταν εκλεγμένοι.

 

10 χρόνια τώρα όλοι εμείς, οι Φίλοι πάνω απ’ όλα, που συνθέτουμε τη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” (τη δεύτερη παλαιότερη συνδικαλιστική παράταξη της Θεσσαλονίκης με διαφορά λίγων εβδομάδων), βλέπουμε παρατάξεις να έρχονται και να παρέρχονται. 10 χρόνια βλέπουμε συμμαχίες, συνεργασίες και το χειρότερο όλων φιλίες μεταξύ συνδικαλιστών, να διαλύονται και το “διαίρει και βασίλευε” καλά να κρατεί…

 

10 χρόνια τώρα, καλούμε όποιον Συνάδερφο επιθυμεί, να έρθει μαζί μας και να δώσουμε από κοινού τον Αγώνα τον καλό, με μόνη προϋπόθεση να μην έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ιδιοτελή σκοπό.

 

10 χρόνια τώρα για να συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε, σίγουρα κάτι καλό υπάρχει!

 

ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης

Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Θ. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος της

Συντονιστικής Επιτροπής της

“ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”

 



ΠΗΓΗ