Χειροπέδες σε τρεις Γεωργιανούς διαρρήκτες πέρασαν γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, την ώρα που ετοιμάζονταν να «τρυπώσουν» σε πολυκατοικία απέναντι από το σπίτι πρώην Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Αναδημοσίευση από reader.gr, Κώστας Παπαδόπουλος

Οι κινήσεις των κακοποιών έγιναν αντιληπτές από γείτονες, ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και στο σημείο έφτασε περιπολικό. Στη θέα των αστυνομικών οι τρεις Γεωργιανοί πέταξαν τα διαρρηκτικά εργαλεία και επιχείρησαν να διαφύγουν, ωστόσο, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες οδηγώντας τους στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι επίδοξοι «μπουκαδόροι» είχαν μαζί τους και σχοινιά, κάτι που παραπέμπει σε μία παλιά σπείρα τους περίφημους «διαρρήκτες – αναρριχητές», οι οποίοι είχαν συλληφθεί πριν από μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Reader.gr, οι τρεις συλληφθέντες είναι ηλικίας περίπου 50 ετών, σεσημασμένοι για ανάλογα αδικήματα ενώ ένας εξ’ αυτών είχε και πρόσφατο αποφυλακιστήριο καθώς είχε εκτίσει ποινή για διακεκριμένες κλοπές.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Βύρωνα, σχεδόν απέναντι από την οικία πρώην Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., κάτι που πιθανότατα πάντως δεν γνώριζαν οι κακοποιοί.

Τα… σύνεργα που πέταξαν στην προσπάθεια τους να διαφύγουν της σύλληψης οι τρεις Γεωργιανοί “μπουκαδόροι”



ΠΗΓΗ