Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του 5ου σχολείου «Αλεξιπτωτιστών-Αστυνομικών για το 2020, το οποίο έλαβε έλαβε χώρα στο Σιδηρόκαστρο – Σερρών και συγκεκριμένα στο Αεροδρόμιο «Αεροπόρου ΜΟΚΚΑ».

Το 5ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών Αστυνομικών διοργανώθηκε από τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών (Λ.Ε.Κ.ΑΛ) Ν.Πιερίας για Αστυνομικούς Μέλη της και τα Μέλη Λεσχών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) σε συνεργασία με τη Σχολή Αλεξιπτωτισμού των Ελλήνων Αεροδυτών υπό την αιγίδα της Π.Ο.Ε.Δ

Στο φετινό σχολείο συμμετείχαν τέσσερις (4) Αστυνομικοί, ο Υπαρχ/κας Σκοπελίτης Αθανάσιος Θέση/νίκη, ο Υπαρχ/κας Γεμελιάρης Θεόδωρος Αθήνα και ο Αστ/κας Μηλιάς Μιχαήλ, ο Αστ/κας Σπυρόπουλος Νικόλαος από Ορεστιάδα.

Στην εκπαίδευση συμπεριλήφθηκαν θεωρητικά μαθήματα αρχαρίων Αλεξιπτωτιστών και εναέρια εκπαίδευση με άλματα στατικού ιμάντα από το ύψος των 3500 ft στη ζώνη ρίψεων στο Αεροδρόμιο Χορτερού Σιδηρόκαστρο – Σερρών.

Από σήμερα ο Υπαρχ/κας Σκοπελίτης Αθανάσιος και ο Υπαρχ/κας Γεμελιάρης Θεόδωρος Μέλη της Λ.Ε.ΚΑΛ. Πιερίας είναι κάτοχοι Διπλώματος και πτέρυγας Αλεξιπτωτιστή.

Οι αλεξιπτωτιστές με τη δυναμική παρουσία όπου διακατέχονται δηλώνουν ετοιμότητα σε οποιαδήποτε στιγμή και αν τους ζητηθεί!

Δείτε το βίντεο:

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη



ΠΗΓΗ