Μία ακόμη συμμορία διακινητών κοκαΐνης, που δρούσε ως… delivery με ταξί για να κυκλοφορεί πιο άνετα εν μέσω lockdown, εξάρθρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προχώρησαν σε δύο συλλήψεις (Έλληνες 24 και 49 ετών), ενώ ακόμη ένα άτομο έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Αξιοποιώντας σχετική πληροφόρηση, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έστησαν μπλόκο το βράδυ της 16ης Μαρτίου στην περιοχή της Κυψέλης, εντοπίζοντας τον 24χρονο διακινητή κοκαΐνης την ώρα που προμήθευε με ναρκωτικά τον 49χρονο κι ένα ακόμη άτομο, που βρίσκονταν μέσα σε ταξί. Ο τελευταίος κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης, παρά την καταδίωξη που ακολούθησε όμως θεωρείται ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη του.

“Βράχος” κοκαΐνης με σχηματισμένο το λογότυπο καρτέλ της Λατινικής Αμερικής

Ακολούθησαν έρευνες σε δύο οικίες και συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2.655 γραμμ. κοκαΐνης, 840 γραμμ. κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, 103 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), 19 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 4 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 2 τρίφτες, πιστόλι και το χρηματικό ποσό των 4.070 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



ΠΗΓΗ