Με σημαντικό υγειονομικό υλικό ενισχύθηκε το Τμήμα Εξωτερικής Φρούρησης των φυλακών Κομοτηνής, μετά από ενέργειες του αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Νικόλαου Τσαλικίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Π.Ο.Υ.Ε.Φ.

Οι εξωτερικοί φρουροί του Τ.Ε.Φ. Καταστήματος Κράτησης Κομοτηνής και το σωματείο τους, ευχαριστούν θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κύριο Νικόλαο Τσαλικίδη, για την δωρεά υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες της Υπηρεσίας μας.

Το Σωματείο Εξωτερικών Φρουρών Κομοτηνής, βρήκε στον πρόσωπο του ένα συνεργάτη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το αίτημα ενίσχυσής μας, κατέβαλε προσπάθειες για την ευόδωσή του.

Η χορήγηση υλικών όπως απολυμαντικό υγρό, κρεμοσάπουνο, καθαριστικά σπρέι, μάσκες, γάντια, θερμόμετρα και οξύμετρα, συμβάλουν όχι μόνο στην πρόληψη κατά του ιού COVID-19 αλλά επιδρούν θετικά στην ψυχολογία του προσωπικού, το οποίο διαπιστώνει τον σεβασμό και την αλληλεγγύη των κοινωνικών φορέων απέναντι στο έργο του και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Αντιθέτως είναι οδυνηρό να διαπιστώνεις ότι οι άμεσοι συνεργάτες, ο προϊστάμενος της οργανικής μονάδας που ανήκεις και είναι υπεύθυνος για σένα, αντί να είναι συνοδοιπόρος, σε απομακρύνει και σε θέτει στο περιθώριο.

Ζητάμε συγνώμη από τον κύριο Αντιπεριφερειάρχη για το γεγονός ότι στην εκδήλωση παράδοσης των υλικών εντός των Καταστήματος Κράτησης δεν επιτράπηκε στους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ και τους εκπροσώπους τους να παραστούν.

Η απορία των παραβρισκόμενων και το γέλιο των συναδέλφων αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε αυτή την συμπεριφορά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Κωστίκας
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Στιβακτάκης



ΠΗΓΗ