Ένας 31χρονος είχε γίνει, τους τελευταίους μήνες, φόβος και τρόμος για τους κατόχους μοτοσικλετών σε Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Μαρούσι και Πατήσια. Η δράση του έλαβε τέλος το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Νέας Ιωνίας και Τ.Α. Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι αστυνομικοί των δύο Τμημάτων Ασφάλειας της Β/Α Αττικής για καιρό συνέλλεγαν στοιχεία για τη δράση του ατόμου που από τον Ιούλιο και μετά είχε πραγματοποιήσει δεκάδες κλοπές μοτοσικλετών. Μάλιστα, εντοπίστηκε και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω καθώς οδηγούσε μηχανή που είχε κλέψει λίγες ώρες νωρίτερα, ενώ πάνω του είχε… εργαλεία και κομμάτια από άλλες κλεμμένες μοτοσικλέτες. Κατά την προανάκριση ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης τουλάχιστον 26 κλοπών, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο 31χρονος έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν καθώς κατά το παρελθόν έχει συλληφθεί τουλάχιστον ακόμη 5 φορές για διάφορα αδικήματα.

Όσον αφορά τη δράση του, αφού έκλεβε τις μοτοσικλέτες στη συνέχεια τις αποθήκευε σε ειδικό χώρο δίπλα στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και τις διέλυε για να τις πουλήσει στο διαδίκτυο (σ.σ. ιδιαίτερη προτίμηση έδειχνε σε εφαρμογή για οχήματα) ως ανταλλακτικά. Προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του, χρησιμοποιούσε στις αγγελίες που αναρτούσε στο διαδίκτυο, «επιχειρησιακό» κινητό τηλέφωνο και ψεύτικο όνομα (σ.σ. «Νίκος»)!

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι ο 31χρονος δεν δίσταζε να χρησιμοποιεί κλεμμένες μηχανές που τις είχε προηγουμένως «γδύσει» για να μεταβαίνει σε σημεία με σκοπό να κλέψει άλλες μοτοσικλέτες. Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη!

Πηγή: reader.gr



ΠΗΓΗ