Με…τρεις γιούς Αστυνομικούς (δύο που υπηρετούν ήδη και έναν που μόλις μπήκε, μέσω Πανελλαδικών, στη Σχολή Αστυφυλάκων στο Ρέθυμνο!) η οικογένεια του παπά Νεκτάριου Γουρλεμάκη και της πρεσβυτέρας Στέλλας, στα Καπαριανά Μοιρών Δήμου Φαιστού, έχει κάθε λόγο να… αισθάνεται ασφαλής, αποτελώντας, υποθέτουμε, και πανελλαδικό φαινόμενο!

Μετά τους δύο μεγαλύτερους “ένστολους” γιούς της, τον Νίκο (Αστυνομία) και τον Φανούρη (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), η οικογένεια Γουρλεμάκη, ύστερα από την πρόσφατη ανακοίνωση των βάσεων καμαρώνει και για την επιτυχία του μικρότερου γιού της Άγγελου που ακολούθησε τα αχνάρια των αδερφών του!

Όπως λέει ο ίδιος ο Άγγελος Γουρλεμάκης “είχα την τύχη να περάσω στην Σχολή Αστυφυλάκων στο Ρέθυμνο. Ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ, γι’ αυτό και το είχα και πρώτη επιλογή. Φυσικά δεν θα τα κατάφερνα αν δεν είχα στο πλευρό μου τις καθηγήτριες μου, τις κυρίες Χαρούλα Φανουράκη, Πελαγία Ντισπυράκη, Κατερίνα Κατσάνη και Εύα Τζαγκαράκη, και τον καθηγητή μου κύριο Μιχάλη Μυρτάκη, που με στήριξαν στην προσπάθεια μου. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το χρωστάω στον αδελφό μου τον Νίκο ο οποίος ήταν πάντα στο πλευρό μου και με καθοδηγούσε”.

Στη φωτογραφία από αριστερά ο Φάνης, Άγγελος και Νίκος

Πηγή:  onlarissa.gr



ΠΗΓΗ