Δεν θα σταματήσω ποτέ να φωνάζω για το δίκαιο και την αλήθεια ακόμη κι αν μου στέλνουν εξώδικα στην Υπηρεσία μου, ακόμα κι αν προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να με φιμώσουν. Ω καιροί, ω ήθη!

Άρθρο του Νίκου Νίκου Κορομηλά
Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής
Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. – Ιδρυτικό μέλος Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α.

Με μεγάλη λύπη έλαβα εξώδικο στην Υπηρεσία μου από συνδικαλιστές του Ε.Κ.Α. που μάλλον δεν τους αρέσει ότι υπάρχει και η διαφορετική άποψη πέρα από τη δίκη τους. Λες και δεν γνωρίζουν τη διεύθυνση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής και έπρεπε να σταλεί το εξώδικο στο Α.Τ. Αλίμου, για να προκληθεί αναστάτωση και σχόλια μεταξύ των συναδέλφων που ορισμένοι δεν είναι «μυημένοι» στα συνδικαλιστικά της Αστυνομίας. Για να με ρωτάνε αυτοί οι συνάδελφοι που υπηρετούμε μαζί «Νίκο τι έκανες;».

Απ’ ότι φαίνεται τους πείραξε επειδή ανέφερα στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρώ στο Facebook ότι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Ε.Κ.Α. στο Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ., ψήφισαν άπαντες την πρόταση για το βαθμολόγιο «κόλαφος», όπως χαρακτηρίστηκε και το οποίο γνώρισε μετά τη δημοσίευσή του τη μαζική αποδοκιμασία των συναδέλφων ανά την Ελλάδα.

Όσοι είναι εκλεγμένοι με την παράταξή μου Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α. στο Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. δεν ψήφισαν τη συγκεκριμένη πρόταση παρά μόνο υποστήριξαν την πρόταση για βαθμολόγιο 7 βαθμών όπως αυτή είχε κατατεθεί από κοινού με δυο άλλες παρατάξεις πριν τρία χρόνια στο συνέδριο της Ερέτριας.

Μια επιστημονικά τεκμηριωμένη πρόταση η οποία δίνει βαθμούς με αντίκρισμα και δίνει οριστικό τέλος στο γαϊτανάκι των προσφυγών για την παραβίαση της αρχαιότητας αλλά και επιστρέφει τα χρήματα που υφαρπάχτηκαν από το χαμηλόβαθμο προσωπικό με το τελευταίο βαθμολόγιο.

Παραθέτω ενώπιόν σας το εξώδικό τους, μέσω του οποίου μάλιστα με καλούν να ζητήσω συγνώμη. Τα συμπεράσματα δικά σας. Επίσης δημοσίευσα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook το ψηφοδέλτιο του Ε.Κ.Α. από τις ακυρωμένες αιφνιδιαστικές παράνομες εκλογές που διακόπηκαν στο τελευταίο Συνέδριο «παρωδία» της Π.Ο.ΑΣ.Υ..

Ουδέν απόρρητο έγγραφο δημοσιοποιήθηκε από εμένα, καθότι το ψηφοδέλτιο είναι έγγραφο, το οποίο απευθύνεται, είτε προ των εκλογών είτε μετά προς ένα ευρύ κοινό, είτε σε τρίτους που ενδιαφέρονται άμεσα για την ενημέρωση τους σχετικά με τα συνδικαλιστικά δρώμενα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μου στέλνουν εξώδικο λοιπόν, αντί να αναλογιστούν πως διασύρθηκε το όνομα της Ομοσπονδίας μας που η δικαιοσύνη με απόφαση του Πρωτοδικείου έκρινε παράνομες τις εκλογές του τελευταίου Συνεδρίου, τις οποίες αντιπρόσωποι της παράταξής τους ζήτησαν. Φτάσανε στο σημείο να με κατηγορήσουν πως ενεργώ όπως δεν αρμόζει σε συνδικαλιστή και αστυνομικό, καταφρονώντας με χωρίς αποδείξεις, χωρίς στοιχεία. Πάντοτε μιλάω συνδικαλιστικά, αλλά με το εξώδικο τους με αναγκάζουν να τους απαντήσω με τον ίδιο τρόπο.

Από τη μεριά μου δεν θα σταματήσω ποτέ να φωνάζω για το δίκαιο ακόμη κι αν μου στέλνουν εξώδικα στην Υπηρεσία μου, ακόμα κι αν προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να με φιμώσουν. Όσο συμμετέχω στα κοινά της Αστυνομίας και με τιμούν με την ψήφο τους οι συνάδελφοί μου, πάντα θα προσπαθώ να τους εκπροσωπώ επάξια. Πάντα θα βγαίνω Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α. λοιπόν, όπως γράφει και στο ψηφοδέλτιό μας το οποίο κοινοποιώ, δημόσια και με περηφάνια.



ΠΗΓΗ