Ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ:

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ συμμετείχε σήμερα στον καθιερωμένο από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας,  εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και της Μνήμης του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου.

Λόγω των εκτάκτων μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, οι φετινές εκδηλώσεις περιορίστηκαν στη τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και στην έκδοση μηνυμάτων εκ μέρους της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας.

Η Ομοσπονδία μας τιμά τη Μνήμη του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και με αφορμή τη σημερινή επέτειο της Ημέρας της Αστυνομίας, στέκεται ιδιαίτερα σε ό,τι σηματοδοτεί η προ πολλών ετών (2002) απόφαση της ελληνικής πολιτείας να αναδειχθεί η εξωστρεφής δράση και η πολυσχιδής αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας και του ανθρώπινου δυναμικού της, που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία πολλές φορές «πληρώνει» βαρύ φόρο αίματος στο βωμό του καθήκοντος.

Στο πλαίσιο αυτό, καταθέτει τη δική της συμβολή στον αγώνα όλων μας για μια σύγχρονη και αποτελεσματική Ελληνική Αστυνομία, αντάξια των προσδοκιών του Ελληνικού Λαού και της Ελληνικής Πολιτείας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος



ΠΗΓΗ