Με τέσσερα νέα οχήματα, έστω και για διάστημα λίγων μηνών, ενισχύονται Τμήματα Ασφαλείας της Β/Α Αττικής, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρο της Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α., Κώστας Τσουμάνης, με ανάρτηση του στο Facebook.

Η ανάρτηση του Κώστα Τσουμάνη

Σε συνέχεια των συντονισμένων ενεργειών της Ένωσής μας, αναφορικά με τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν σε λειτουργικά υπηρεσιακά οχήματα τα Τμήματα Ασφαλείας στην Βορειανατολική Αττική, σήμερα 4-4-2020 σε επικοινωνία με το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας ενημερωθήκαμε, ότι άμεσα θα σταλούν τέσσερα (4) οχήματα σε Υπηρεσίες της δικαιοδοσίας μας, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ή ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ λειτουργικών οχημάτων. Τα ανωτέρω αυτοκίνητα διατέθηκαν από το όμιλο Σφακιανάκη στην Ελληνική Αστυνομία για διάστημα λίγων μηνών στα πλαίσια αναχαίτισης της εξάπλωσης του covid-19!

Επιπλέον οχήματα για την ΕΛ.ΑΣ.

Ψάχνοντας λίγο περισσότερο το θέμα, πληροφορηθήκαμε πως η προσφορά του Ομίλου Εταιρειών «Σφακιανάκης» προς την ΕΛ.ΑΣ. αφορά περισσότερα οχήματα, πάνω από 20 στον αριθμό σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, τα οποία θα διατεθούν για εύλογο χρονικό διάστημα προς εξυπηρέτηση Υπηρεσιών και Τμημάτων του Κλάδου Ασφαλείας! Πρόκειται για οχήματα νέου τύπου, που κινούνται με diesel και τα οποία θα παραδοθούν άμεσα στην ΕΛ.ΑΣ. (σ.σ. τη Δευτέρα).

katechaki



ΠΗΓΗ