Συνελήφθη προχθές (07-04-2021) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 40χρονος ημεδαπός για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, προχθές το απόγευμα σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 40χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες (08-04-2021) το πρωί στην οικία του 40χρονου, σε περιοχή της Καστοριάς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -54- δισκία, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει,

  • μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,

  • -2- δισκία, καθώς και -1- μπουκάλι που περιείχε διαυγές υγρό, συνολικού μικτού βάρους -18,7- γραμμαρίων , η σύνθεση των οποίων ερευνάται.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.



ΠΗΓΗ