Συνελήφθη τις μεσημβρινές ώρες της 28-5-2021 στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 48χρονος αλλοδαπός για κλοπές και για απείθεια.

Προηγουμένως αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. τον εντόπισαν να κινείται με ποδήλατο στην οδό Αχαρνών και αποφάσισαν να τον ελέγξουν. Ο 48χρονος στη θέα των αστυνομικών ετράπη σε φυγή, πλην όμως καταδιώχθηκε, ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ανωτέρω διέπραττε διαρρήξεις σε οικίες και αποθήκες, παραβιάζοντας είτε τις θύρες αυτών, είτε τα παράθυρα και στη συνέχεια αφαιρούσε από το εσωτερικό τους διάφορα ασημικά, έπιπλα, πίνακες ζωγραφικής, αγάλματα καθώς και άλλα αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια διέθετε προς πώληση.

Από τη μέχρι στιγμής προανακριτική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί  4  περιπτώσεις διαρρήξεων, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις διαρρήξεων συνεχίζεται.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ωτοασπίδες σκοποβολής DEC Shooting Filtered Foam



ΠΗΓΗ