Εξιχνιάστηκε μέσα σε πέντε ημέρες, η περίεργη υπόθεση της Κυψέλης όπου ένας άνδρας επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε μια 25χρονη έγκυο. Οι Αρχές συνέλαβαν το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας έναν συνομίληκό της άνδρα, με τον οποίο η νεαρή γυναίκα φαίνεται πως είχε σχέση πριν από μερικά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος θέλησε να συναντηθεί με την κοπέλα προκειμένου να της ζητήσει να ξαναγίνουν ζευγάρι.

Η αστυνομία τον εντόπισε στο διαμέρισμά του, ενώ έχει κατασχεθεί και το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησε για να μεταβεί στο σημείο του ραντεβού με την 25χρονη έγκυο.

Τις τελευταίες μέρες, οι Αρχές είχαν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον συγκεκριμένο άνδρα. Κατά τις ίδιες πηγές, το εν λόγω άτομο δεν είχε προσπαθήσει να απομακρυνθεί από τον τόπο κατοικίας του, ούτε είχεπροσπαθήσει να αλλάξει την καθημερινότητά του. Οι αξιωματικοί που ερευνούσαν την υπόθεση εκτίμησαν ότι ο ύποπτος επεδίωκε με αυτό τον τρόπο να μην στρέψει πάνω του το βλέμμα της αστυνομίας.

Η 25χρονη κατονόμασε τον δράστη

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε χθες ο ΑΝΤ1, η 25χρονη φαίνεται να ανακάλεσε τα όσα είχε πει αρχικά στην αστυνομία και να αποκάλυψε ότι γνώριζε τον δράστη. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι πρόκειται για παιδικό της φίλο.

Το βράδυ της Κυριακής, όπως κατέθεσε η κοπέλα, είχε πάει με μια φίλη της σε φαρμακείο της περιοχής. Ο δράστης την είδε εκεί και της ζήτησε να πάνε λίγο κάπου να μιλήσουν. Φτάνοντας στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής στην οδό Ηπείρου, ο άνδρας φέρεται να της έβαλε στο πρόσωπο ένα πανί, εμποτισμένο με καυστικό υγρό, προκαλώντας της εγκαύματα γύρω από το στόμα και στο πρόσωπο.

”Πήγα στο φαρμακείο με μια φίλη μου. Με είδε και μου ζήτησε να πάμε πιο πέρα να μιλήσουμε. Με τον δράστη είμαστε παιδικοί φίλοι. Ήθελε να καταστρέψει εμένα και την οικογένειά μου. Προσπάθησε να με σκοτώσει. Επιθυμώ την ποινική του δίωξη”, ανέφερε η 25χρονη στην κατάθεσή της.

Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στον “Ευαγγελισμό” ευτυχώς όμως τα τραύματα δεν ήταν σοβαρά και δεν κινδύνεψε η ίδια, ούτε και το έμβρυο.

thetoc.gr



ΠΗΓΗ