Ένας 25χρονος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη για την επίθεση σε καθηγητή ΤΕΦΑΑ, στο πάρκινγκ της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στη Δάφνη.

Οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη του άγριου ξυλοδαρμού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες, η οποία υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Όπως έγινε γνωστό, την ώρα που ο καθηγητής πάρκαρε το αυτοκίνητο του είδε έναν νεαρό να λογομαχεί με τον φύλακα. Τότε πλησίασε και ζήτησε από τον άγνωστο, ο οποίος έφερε μαζί του έναν σκύλο, να ηρεμήσει και να κάνει ό,τι του λέει ο φύλακας της σχολής.

Από την πλευρά του ο 25χρονος αντέδρασε, πρώτα τον προπηλάκισε και αμέσως μετά ξεκίνησε να τον χτυπά με γροθιές τόσο δυνατά που βρέθηκε να κείτεται αναίσθητος στο έδαφος. Από την επίθεση ο καθηγητής υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, είχε μώλωπες παντού και μάλιστα χρειάστηκε να κάνει και ράμματα σε όλο του το πρόσωπο.

Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη!



ΠΗΓΗ