Τι προτείνει αναφορικά με την εξέταση των αστυνομικών, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης

Κρούσμα κορωνοϊού στο κέντρο της Αμεσης Δράσης στη ΓΑΔΑ προκάλεσε άμεση κινητοποίηση στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός που βρέθηκε σήμερα το πρωί θετικός στην Covid-19 μπήκε σε καραντίνα, ενώ απολυμάνθηκαν άμεσα ολοι οι χώροι, όπως προβλέπεται απο το πρωτόκολλο.

«Για κάποιους που ειχαν αντιληφθεί απο νωρίς το ύψος του κινδύνου της διασποράς του ιού μεταξύ των συναδέλφων μου αστυνομικών, ήταν δεδομένο οτι θα φθάναμε σε αυτό το σημείο. Διακυβεύεται η υγεία των αστυνομικών και των οικογενειών τους, ενώ είναι όρατος και ο κίνδυνος διασάλευσης της ομαλής διεξαγωγής του βασικού εργού των αστυνομικών υπηρεσιών που συνδέεται με την προστασία του Πολίτη. Προτείνουμε να εξετάζονται κατα προτεραιότητα οι περιπτώσεις που αφορουν αστυνομικούς και να υπάρξει μέριμνα οσον αφορά στους κρατούμενους και έλεγχος σε όλους τους συλληφθέντες πριν μπουν στα κρατητήρια» τονίζει στο protothema.gr o πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Πηγή: protothema.gr

Των Δημήτρη Πώποτα και Άριας Καλύβας



ΠΗΓΗ