Η δολοφονία της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά συγκλόνισε την Ελληνική και Παγκόσμια Κοινή Γνώμη.

Το ειδεχθές της πράξης είναι πρωτοφανές στα εγκληματολογικά χρονικά και δυστυχώς είναι ένας σοβαρός ενδείκτης «αναβίβασης» των βίαιων εγκλημάτων και στην Ελλάδα.

 

 

Το Δ.Σ εκφράζει σήμερα, την ημέρα της τελετής της κηδείας της Καρολάιν στην Αλόννησο, τα θερμά συλλυπητήρια στο σύζυγο και στην οικογένειά της και ελπίζουμε να έχουν τη δύναμη να ξεπεράσουν τον αδόκητο, απρόσμενο και άδικο χαμό της.

Παράλληλα είμαστε υποχρεωμένοι να γίνουμε δυσάρεστοι για ακόμη μια φορά, καθώς είχαμε αναφερθεί επανειλημμένα στην αριθμητική ανεπάρκεια των Α.Τ και Τ.Α της Δ/νσης Βορειοανατολικής Αττικής. Δυστυχώς οι Επαίοντες είχαν την άποψη ότι η αστυνόμευση μπορούσε να υλοποιηθεί και να επιτευχθεί με υποστελεχωμένα τα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα ασφαλείας. Ίσως δεν είναι σήμερα κατάλληλος χρόνος να αναφερθούμε διεξοδικά σ’όλες τις πτυχές του τεράστιου αυτού θέματος , όμως υπήρξαμε πολλάκις μάντεις σχετικά με το τι έμελλε γενέσθαι.

Η ποιοτική αναβάθμιση εγκλημάτων είναι πλέον εξόφθαλμη και οι ενδεδειγμένες λύσεις σωστής και σύγχρονης αστυνόμευσης αναδεικνύονται από μόνες τους. Ίσως έτσι αποφύγουμε στο μέλλον κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Αν εμμείνουμε στην ίδια στρατηγική και τακτικές τότε είναι βέβαιο ότι σε λίγο θα μιλάμε για το επόμενο «χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου».

 

 

 



ΠΗΓΗ