Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου Μεσογαίας για τη σύλληψη δύο ημεδαπών και ενός αλλοδαπού δράστη, κατηγορούμενοι οι ημεδαποί για κατ’ επάγγελμα διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κυρίως χασίς) και ο αλλοδαπός για χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν σχετικών πληροφοριών οι οποίες είχαν περιέλθει στην συγκεκριμένη Υπηρεσία για τους συλληφθέντες ημεδαπούς, σύμφωνα με τις οποίες κατ’ εξακολούθηση προέβαιναν σε εμπόριο ναρκωτικών ουσιών έχοντας ως έδρα ένα σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, άμεσα τέθηκαν σε παρακολούθηση τόσο οι ίδιοι, όσο και η οικία τους, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί η εγκληματική τους δράση.

Σε διενεργηθέντα έλεγχο στον αλλοδαπό ο οποίος, ομοίως, είχε τεθεί σε διακριτική παρακολούθηση, βρέθηκαν πάνω του ναρκωτικές ουσίες τις οποίες είχε προμηθευτεί από το υπό παρακολούθηση σπίτι. Άμεσα παρουσία Δικαστικού Λειτουργού διενεργήθηκε νομότυπη κατ’ οικον αστυνομική επιχείρηση – έρευνα στην οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πληθώρα αντικειμένων που αποδεικνύουν την εγκληματική τους δράση, σχετιζόμενη με το εμπόριο ινδικής κάνναβης (χασίς).

Οι ανωτέρω, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Άξιο μνείας είναι το γεγονός πως, οι ημεδαποί έχουν συλληφθεί αμφότεροι και στο παρελθόν (2017) για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης όπου και τότε αποδεδειγμένα κατηγορήθηκαν για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Γνώριμοι λοιπόν στις αστυνομικές Αρχές για την εγκληματική τους δράση και το κατ’ επάγγελμα εμπόριο ναρκωτικών ουσιών, του θανάτου κυρίως των νέων παιδιών.

Οι συνάδελφοί μας στο Τμήμα Ασφαλείας Μαρκοπούλου Μεσογαίας επέδειξαν ζήλο, επαγγελματισμό και αυταπάρνηση προσφέροντας τα μέγιστα στην καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ευχόμαστε οι επιτυχίες να συνεχιστούν.

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ



ΠΗΓΗ