Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Πειραιά:

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσής μας, συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στο «πολύπαθο» Τ/Α Νικαίας-Αγ.Ι.Ρέντη και στην Υποδ/νση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής, για την σύλληψη αλλοδαπού, φερομένου ως δράστη για πράξεις ασέλγειας τα τελευταία 4 χρόνια σε βάρος ανήλικου κοριτσιού μόλις 14 ετών.

Οι συνάδελφοί μας, επιδεικνύοντας ένα μείγμα επαγγελματισμού, υψηλού αισθήματος ευθύνης, και ηρωισμού, μετά από πολλές έρευνες, που όσον αφορά το Τμήμα Ασφαλείας, σχεδόν όλες (!!!) εκτός του χρόνου εργασίας τους, έφτασαν στην σύλληψη του δράστη.

Η διαδικασία της προανάκρισης και της έρευνας πραγματοποιήθηκε από κοινού με την Υποδ/νση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής όπου το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό της είχε πολύ σημαντικό ρόλο στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η συνεργασία των δυο υπηρεσιών ήταν υποδειγματική και θα πρέπει να αποτελέσει πρότυπο για αντίστοιχες συνεργασίες στο μέλλον, που θα έχουν ως στόχο την καταπολέμηση του εγκλήματος για την ασφάλεια των οικογενειών μας!

Το άλλοτε πολυπληθές και ´´κραταιό´´ Τ/Α Νικαίας – Αγ.Ι. Ρέντη, έχει απομείνει με έντεκα (11) αστυνομικούς ενώ θα πρέπει να έχει περισσότερους από σαράντα πέντε (45) (βάση της οργανικής δύναμης). 

• Έως πότε οι έχοντες την ευθύνη θα αδιαφορείτε, συνεχίζοντας να αφήνετε αποδυναμωμένα τα Τμήματα Ασφαλείας και τα Αστυνομικά Τμήματα;

• Έως πότε θα απαιτείται από την Ελληνίδα και τον Έλληνα Αστυνομικό να εργάζονται πέραν των δυνάμεών τους;

• Έως πότε θα καταστρατηγούνται τα εργασιακά δικαιώματα των μελών μας και θα «υποβαθμίζεται» η ασφάλεια των φορολογούμενων πολιτών;

Τολμήστε τον δίκαιο εξορθολογισμό του προσωπικού των Αστυνομικών υπηρεσιών !

Ενισχύστε με προσωπικό τα Αστυνομικά Τμήματα & Τμήματα Ασφαλείας!



ΠΗΓΗ