Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών συγχαίρει τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών για την εξιχνίαση σε χρόνο ρεκόρ, της άνανδρης και βάναυσης επίθεσης που δέχτηκε συμπολίτης μας εργαζόμενος στο Μετρό, από  ανήλικους δράστες, για ασήμαντη αφορμή.

Οι συνάδελφοί μας εργαζόμενοι πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου τους, με υπομονή και μεθοδικότητα κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες, να τους συλλάβουν και  με συντριπτικά ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος τους να τους οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη, όπως άλλωστε έπραξαν με επιτυχία και στην υπόθεση της πρωτοφανούς επίθεσης με βιτριόλι που είχε συνταράξει την χώρα, αποσπώντας τα θετικά σχόλια των πολιτών και των Μ.Μ.Ε.

Για ακόμη μια φορά καλούμε την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να ενισχύσουν τις υφιστάμενες αστυνομικές Υπηρεσίες του Σώματος οι οποίες παρουσιάζουν τεράστια έλλειψη προσωπικού και οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα τις αστυνόμευσης, απαλλάσσοντάς τες από πάρεργα και αμέτρητες φυλάξεις στόχων.

Η ίδρυση και η στελέχωση Υπηρεσιών μετά τυμπανοκρουσιών για το επικοινωνιακό θεαθήναι και για την ικανοποίηση προσωπικών ατζεντών μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Όπως έχουμε πολλάκις διατυμπανίσει,  διαχρονικά, ο εκάστοτε πολιτικός προϊστάμενος αγωνιά και διαβλέπει μόνο στο σήμερα βάσει των προσωπικών του  πεποιθήσεων και φιλοδοξιών, δίχως να δύναται ενδεχομένως να αντιληφθεί τα προβλήματα που θα προκαλέσουν στον Οργανισμό οι αποφάσεις του αυτές στο μέλλον. Εμείς όμως θα τις βρούμε μπροστά μας διότι θα είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος



ΠΗΓΗ