Συναγερμός έχει σημάνει στην Ασφάλεια Αττικής μετά τον εντοπισμό στη Λαμία του διαβόητου Αλκέτ Ριζάι, μαζί με ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα της αθηναϊκής νύχτας κι ακόμη έναν Αλβανό κακοποιό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψη για ανθρωποκτονία από τις 14 Ιανουαρίου.

Το πολυτελές όχημα με τα φιμέ τζάμια που κινούνταν στο κέντρο της Λαμίας κίνησε την περιέργεια των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης που το σταμάτησαν για έλεγχο στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γ. Πλατή. Όταν είδαν μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο τη συγκεκριμένη τριπλέτα αμέσως προχώρησαν σε προσαγωγές, ενώ ενημερώθηκε και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. με τη ΓΑΔΑ να αναλαμβάνει την προανάκριση.

Όσον αφορά τον Αλκέτ Ριζάι είχα λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού όπου εκτίει ποινή κάθειρξης, ωστόσο, είχε δηλώσει ότι θα βρίσκεται στο Ρέντη. Ο 51χρονος σκληρός άνδρας της αθηναϊκής νύχτας είναι επίσης ιδιαίτερα γνώριμος στην ΕΛ.ΑΣ. Τέλος, ο Αλβανός ποινικός είναι 36 ετών και εκτός από ανθρωποκτονία κατηγορείται και για κατοχή εκρηκτικών υλών.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι τρεις άντρες κατευθύνονταν στην Αθήνα. Αυτό ακριβώς καλείται να διερευνήσει η Ασφάλεια, καθώς η κοινή παρουσία τους και μόνο στο ίδιο όχημα κρίνεται ιδιαίτερα ανησυχητική.



ΠΗΓΗ